25. januar 2021
Helle Katrine Møller har netop udgivet romanen 'Hun Falder'. Pressefoto
Helle Katrine Møller har netop udgivet romanen 'Hun Falder'. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eks-lokalpolitiker udgiver roman med humor og sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eks-lokalpolitiker udgiver roman med humor og sex

Mød Helle Katrine Møller i Bog & Idé i Farum 5. december

Furesø - 01. december 2020 kl. 13:54

Hvis man er fra Furesø, er der en god chance for, at man har regnet ud, at der bag forfatternavnet HK Møller gemmer sig en gammel kending fra lokalpolitik, Helle Katrine Møller.

Fra 2010-2017 var hun formand for kultur,- fritids- og idrætsudvalget, valgt for De Radikale.

23. november udkom hendes første roman, 'Hun Falder'. Og 5. december kan man kl. 12-13 møde Helle Katrine Møller i Bog & Ide på Bytorvet i Farum.

Masser af sex og panik

På romanens forside står der: "Hun har hvid villa i Virum, masser af sex - og panik!" Og det opsummerer meget godt tema og handling i bogen.

"Romanen handler om, at mange kvinder først føler sig rigtigt meningsfulde og set, når de bliver set af en mand. Af mænd. Men det kan skabe alt for meget afmagt og drama i et liv, når sulten efter blikket tager overhånd, og det gør det, kan man roligt sige, for 38-årige Sidsel, hovedkarakteren i min roman," fortæller Helle Katrine Møller i en pressemeddelelse. Romanen er en blanding af humor, sex og eftertænksomhed.

Sidsel bliver forladt af sin mand, bankmanden Karsten Orthmann, som hun tror, hun elsker, men som hun måske i virkeligheden mest elsker for den status, han kommer med.

Sidsels bedste kort i kærlighedsspillet har altid været sex, og hun sætter alt ind på at vinde Karsten tilbage i en strøm af mere eller mindre vellykkede forførelser.

Ihærdigheden giver hende ikke helt det, hun ønsker. Men den giver hende en hel masse andet - blandt andet en ny samhørighed med et farverigt galleri af veninder.

Gamle normer til debat

"På overfladen er 'Hun Falder' en historie om skilsmisse, statusfald og kampen for at vinde sig selv tilbage. Mellem linjerne stiller romanen spørgsmål ved gamle normer om både parforhold, normkontrol af kvinder og sex. Den er på en måde en alternativ vinkel ind på #metoo," skriver Helle Katrine Møller i pressemeddelelsen. jesl

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?