13. maj 2021
Modelfoto: Adobe Stock
Modelfoto: Adobe Stock
Foto: Dusan Kostic - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Disney-univers skal få flere piger til fodbold i Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Disney-univers skal få flere piger til fodbold i Værløse

5. maj sparkes fodbold-konceptet Playmakers i gang på stadion

Furesø - 15. april 2021 kl. 13:50

2021 bliver startskuddet for det første europæiske UEFA græsrodsprogram for piger.

Danmark er blandt de 16 europæiske lande, der over de næste år vil skabe resultater og vækst i pigefodbolden, og Værløse Boldklub er en af de 34 klubber i Danmark, som skal udbrede fodbold som en sport, der appellerer til begge køn.

For piger på 5-8 år

Det nye koncept er tiltænkt piger i alderen 5-8 år, som ikke går til fodbold i dag.

Her vil klubbens uddannede Playmakers skabe rammerne for en innovativ introduktion til fodbold gennem leg og historiefortælling.

Playmakers anvender en historiefortællings-tilgang med de elskede Disney-universer for at motivere flere piger til at se det sjove i regelmæssig fysisk træning og fodbold.

Kombinationen af legende fodboldøvelser og historiefortællinger skal give pigerne sjove oplevelser, som forhåbentlig bliver startskuddet til, at fodbolden bidrager med en masse magiske øjeblikke.

I anledning af den første afvikling af Playmakers inviterer Værløse Boldklub piger i alderen 5-8 år til at afprøve den nye og innovativ træning.

Et Playmakers-forløb dækker over otte træningssessioner i maj og juni med en ugentlig afvikling onsdage kl. 16-17.30 på klubbens baner ved Stiager 6.

De første gange har Playmakers fokus på at opbygge pigernes færdigheder i forhold til deres motorik, tilskynde til kreativ tænkning samt styrke kommunikationen med deres holdkammerater.

Senere introduceres pigerne til grundlæggende fodboldfærdigheder, men hele vejen igennem programmet er det sjov, glæde og boldleg der er i fokus.

Gratis deltagelse

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage. Tilmelding på Værløse Boldklubs hjemmeside www.vbold.dk. jesl

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?