3. marts 2021
Henrik Blavnsfeldt. PR-foto
Henrik Blavnsfeldt. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør fylder 60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør fylder 60 år
Furesø - 16. januar 2021 kl. 08:24

Den 25. januar fylder Henrik Blavnsfeldt 60 år. Han er 'senior vice president' hos Realkredit Danmark og cand.polit. og HD. Henrik Blavnsfeldt er opvokset i Værløse, hvor han boede de første 22 år af sit liv. I dag hedder bopælen Dyssegård.

Karrieren er begyndt i DSB, og han er med tiden endt hos Realkredit Danmark. Derudover sidder han i bestyrelsen i Kreditforeningen Danmarks Pensionskasse, er sagkyndig dommer i Sø- og Handelsretten samt mentor for unge ledere og specialister. Han holder desuden foredrag om mentoring og er medlem af juryen for CareerMentor Award. Endelig er han en flittig debattør i de trykte medier om samfundsforhold og formand for en gruppe af studiekammerater, der siden studietiden har holdt møder hver måned, står der i en pressemeddelelse.

"Henrik Blavnsfeldt nyder stor respekt for sin faglige dygtighed, og han er imødekommende og hjælpsom, ligesom hans gode humør er værdsat. Han er en flittig motionsløber og holder meget af at rejse - gerne til Frankrig og USA. Således er 43 af USA's 50 stater besøgt gennem årene," står der videre.

jbt

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?