15. juni 2021
Cirkus Baldoni kommer til Furesø. Foto: Cirkus Baldoni
Cirkus Baldoni kommer til Furesø. Foto: Cirkus Baldoni
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkus Baldoni kommer til Værløse og Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkus Baldoni kommer til Værløse og Farum

Overskiften for showet er 'det for vildt' og kan ses efter alle coronasikkerhedsforholdsregler

Furesø - 07. juni 2021 kl. 13:17

Cirkus Baldoni har nu fået regeringens retningslinjer, og det betyder, at cirkus kommer til Furesø. Søndag den 20. juni er det på Skovlinien i Værløse, og mandag den 21. er det Farums tur bag Farum Svømmehal.

"Også i år har vi gjort vores ypperste for at finde super artister til Jer og det er atter lykkes for os. Forestillingen i år kommer til at indeholde gys og gru, morskab og latter, fart og spænding, men også show og dans. Vi har engageret, hvad vi mener er verdens bedste børneklovn, nemlig klovnen Allando og han kommer ikke alene. Han har følgeskab af sin bedste ven, pandaen Pandus.

Til at binde forestillingen sammen i år har vi allieret os med showmanden Peter Nørgaard, han vil sammen med Løven Leonardo føre Jer sikkert igennem showet. Vi kan med sikkerhed sige igen i år, mine damer og herrer det bliver værre og værre," står der i en foromtale.

Spritautomater
"Vi har opsat håndspritautomater flere steder på cirkuspladsen, samt i toiletvognen. Ved bestilling af pladser bliver en stol ved siden af Jer automatisk optaget således, at der holdes god afstand til alle gæster i teltet. Alle stole og overflader bliver grundigt sprittet af inden hver forestilling. Vi har taget alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at passe godt på Jer. Husk at der ved indgangen til teltet skal fremvises coronapas (negativ coronatest) for personer over 15 år."

Billetter via baldoni.dk
jbt

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?