15. oktober 2019
Nu kommer der atter gang i udviklingen af Laanshøj. Udviklingsfirmaet Calum overtager ejerskabet og vil bygge 138 boliger. Arkivfoto: Thomas Olsen
Nu kommer der atter gang i udviklingen af Laanshøj. Udviklingsfirmaet Calum overtager ejerskabet og vil bygge 138 boliger. Arkivfoto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Calum overtager Laanshøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Calum overtager Laanshøj
Furesø - 12. oktober 2018 kl. 07:17
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En enkelt borgers klage over byggeprocenten i lokalplanen for Laanshøj udsatte udviklingen af området i 15 måneder. Men få dage efter Planklagenævnet afgjorde sagen til Furesø Kommunes fordel, er der atter kommet skred i planerne.

Udviklingsfirmaet Calum køber området af Realdania By & Byg, der overtog arealet og de ikke færdiggjorte projekter efter KUBEN i 2009.

Calum vil opføre 138 boliger med samlet byggemasse på 18.000 kvadratmeter i Furesø Kommune. Projektet får en samlet salgsværdi på 600 mio. kr.

- Der bliver tale om rækkehuse og dobbelthuse på 110 - 170 kvm. Vores fokus i projektet bliver at skabe en høj kvalitet i valg af design og indretning. Vi befinder os i den indledende fase og har i første omgang udelukkende rådført os med vores rådgivere. Nu skal vi videre med projektet. I den kommende tid skal vi finde det helt rette arkitektoniske løsningsforslag til området og planlægge indsatsen herfra. Det bliver rigtig spændende og noget, som vi ser frem til, siger adm. direktør hos Calum Jakob Axel Nielsen til firmaets hjemmeside.

Første spadestik bliver i starten af 2019, og de første boliger ventes færdige ca. et år senere. Calum vil formodentlig opstarte salget af boligerne allerede i 2018. Den primære målgruppe for Calum bliver formentlig yngre familier med børn. Det kommer bl.a. til at betyde, at en stor del af rækkehusene bliver i to plan.

- Traditionelt ønsker familier med børn lidt mere plads end helt unge, enlige eller ældre uden børn. Det vil f.eks. sige flere værelser og større fællesarealer. Også andre steder i hovedstaden oplever vi stor efterspørgsel fra denne gruppe på rækkehuse i to etager, forklarer Jakob Axel Nielsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede