20. oktober 2018
Nordea og Reteam er langt fremme med planerne om en café/restaurant i Nordea Banks tidligere lokaler lige bag Bymidtens legeplads.
Nordea og Reteam er langt fremme med planerne om en café/restaurant i Nordea Banks tidligere lokaler lige bag Bymidtens legeplads.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café på vej til Værløse Bymidte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café på vej til Værløse Bymidte
Furesø - 13. november 2017 kl. 12:14
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

VÆRLØSE: Nu sker der noget.
Efter megen snak og udvalgsarbejde er der kommet gang i sagerne på Værløse Bymidte.

Det brændende ønske om en centralt placeret café ser ud til at gå i opfyldelse.

I hvert fald ifølge byudviklerfirmaet Reteam, som har været en integreret af udviklingsarbejdet.

- Hvis alt går bare nogenlunde efter planen, åbner der en stor café-restaurant i Nordea banks gamle lokaler til maj, fortæller Kathrine Heiberg, administrende direktør i Reteam.

Den kommende restaurant-café bliver efter planen på mellem 300 og 400 kvadratmeter og bliver i to planer. Bygningens facade opdateres med glasfacade ud mod Den Røde Plads og Scenetorvet.

- Nordea ejendomme vil investere i bygningen med en opgradering af facaden og indretning til café. Det bliver et løft til hele pladsen, siger Kathrine Heiberg, som gerne løfter sløret for konceptet.

- Det bliver en god, solid restaurant, som leverer en basis, der kan betjene hele befolkningen hele døgnet. Det bliver for alle, forklarer Kathrine Heiberg, som har holdt de første møder med interesserede lejere.

- Det ser meget lovende ud, siger Kathrine Heiberg.

Reteam har været en central spiller i udviklingen af Værløse Bymidte. Dels gennem det fælles udviklingsudvalg med deltagelse af politikere, erhvervsfolk og helt almindelige borgere.

Der blev i den forbindelse gennemført en stor undersøgelse, hvor ønsket om en café stod tilbage som et brændende ønske i befolkningen.

Reteam er siden blevet hyret til at udvikle lokalerne, hvor Nordea Bank tidligere var placeret. Det har ført frem til projektet med en restaurant-café.

Henriette Pagh-Schou, Udlejningschef i Nordea Ejendomme bekræfter, at der arbejdes på livet løs med planerne.

- Vi arbejder på det. Vi håber ligesom en række andre interessenter på, at det lykkes at lavet en café centralt placeret på bymidten, lyder det fra Henriette Pagh-Schou.

Borgmester Ole Bondo Christensen tog forskud på glæderne ved det seneste byrådsmøde. Her sagde han følgende om Værløse Bymidte:

- Det er glædeligt, at vores interesse har fået Nordea til at gå i gang med planer om en café og overdækning.

Bypark på vej
Furesø Kommunes Miljø- Plan og Teknikudvalg besluttede på deres møde i sidste uge, at arbejde videre med planerne for en bypark på området ved den nuværende pølsepavillon samt en stribe mindre renoveringer forskønnelser af betonelementer og trapper.

Til gengæld blev det fravalgt at gå videre med planerne for en skøjtebane til en pris på 2 millioner kroner og årlige driftsudgifter på 400.000 kroner. Skøjtebanens åbningstid er af naturlige årsager begrænset til to måneder årligt.

Byparken skal ifølge oplægget invitere til ophold på hævede græsarealer samt skabe korridorer for gående og cyklister. Byparken har en forventet pris på 2 millioner kroner.

Der skal desuden arbejdes videre med planerne for en overdækning foran Værløse Bio & Café.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk