31. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brasilianske toner i kulturhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brasilianske toner i kulturhuset
Furesø - 05. november 2019 kl. 14:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 9. november kl. 11.30 bliver Farum Kulturhus omdannet til "Rio De Kulturhus" når musikken tager os rundt i hjertet af det eksotiske Rio de Janeiro.

Den danske bassist Morten Ankarfeldt har denne formiddag sat to brasilianske stjernemusikere i stævne. Caio Marcio Santos er en guitarkapacitet ud over det sædvanlige, der mestre den brasilianske musikstil til perfektion og virtuositet. Saxofonisten/fløjtenisten Eduardo Neves er et af de største navne indenfor sit felt, hvor han har spillet med alle de store brasilianske jazzartister.

Med denne ikoniske besætning er der lagt op til klassiske numre fra den sanselige brasilianske sangbog. Et mix af nyt og gammelt på et fundament af samba og bossanova; en smuk og energisk koncert hvor de 3 musikere spiller direkte til hjertet og med en energi, der kan være svær at sidde stille til. Og der er, som altid, gratis adgang.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?