24. januar 2019
Kenneth Bareholdt er nytiltrådt centerchef i Farum Bytorv. En af de konkrete udfordringer er, at centret hver uge skal rundt og indsamle hundredvis af indkøbsvogne, som bliver efterladt rundt omkring i byen.

Foto: Allan Nørregaard
Kenneth Bareholdt er nytiltrådt centerchef i Farum Bytorv. En af de konkrete udfordringer er, at centret hver uge skal rundt og indsamle hundredvis af indkøbsvogne, som bliver efterladt rundt omkring i byen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 200 indkøbsvogne væk hver uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

200 indkøbsvogne væk hver uge
Furesø - 12. januar 2018 kl. 04:19
Af Michael Degn
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 10'er eller 20'er for en fri indkøbsvogn, og så er vejen banet for en lettere indkøbstur.

Problemet er bare, at turen ikke altid ender ved P-pladsen men bliver spredt rundt i byen.

Det kender butikscentret Farum Bytorv alt til, og hver uge bliver der indsamlet i omegnen af 200 indkøbsvogne.

De udløser en regning på omkring 100.000 kroner om året, og derudover kommer ekstraudgifter til at reparere vogne eller købe nye, når de helt forsvinder, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi har masser af tanker til at løse det, men enten er systemerne ikke opfundet, eller også er det for dyrt et alternativ til at hente dem hjem, siger centerchef Kenneth Barenholdt.

Som et led i et innovationsprojekt har Furesø Kommunes 7. klasser derfor fået et oplæg til at finde på nye løsninger på problemet.

Det kunne eksempelvis være et elektronisk alternativ til den velkendte mønt. Farum Bytorv har fem supermarkeder, der hører under Coop, men her er der ingen planer om at ændre på systemet.

- Det er et problem, fordi butikkerne bruger resurser på at finde dem, men som vi oplever det, bliver de sjældent helt væk. Når vi køber nyt, så er det fordi, de er gået i stykker. Vi har derfor ikke fundet på noget nyt system i forhold til at putte mønter i, siger Jens Juul Nielsen, informationsdirektør i Coop, til Frederiksborg Amts Avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk