11. august 2020
Fra venstre Tobias Ring Poss, William Schmidt og Chelinda Mac, der alle var godt tilfredse med at være på sund bordtennis-sommerlejr. Foto: Privat.
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre Tobias Ring Poss, William Schmidt og Chelinda Mac, der alle var godt tilfredse med at være på sund bordtennis-sommerlejr. Foto: Privat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungdomsspillere kom på sund bordtennislejr i Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungdomsspillere kom på sund bordtennislejr i Farum
Furesø Avis - 14. juli 2020 kl. 16:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var med håndsprit på samtlige bordtennisborde, da Furesø Bordtennis Klub for nyligt afholdte en tiltrængt sommerlejr for ungdomsspillerne. Klubben havde udpeget en corona-ansvarlig til at sørge for, at alle retningslinjer blev overholdt, da lejren løb af stablen i og udenfor Farum Arena.

"Det var tydeligt, at alle denne gang havde glædet sig endnu mere til at komme på sommerlejr, da de ikke havde spillet bordtennis siden Danmark lukkede ned den 12. marts," fortæller campchef og træner i Furesø BTK Carsten Egeholt.

Masser af frugt

Den fysiske træning bestod hver dag af morgenløb, gymnastik og motorisk træning, og hver dag blev der hentet kasser med frugt, der var sponsoret af Kvickly på Farum Bytorv.

"Det er tydeligt, at de unge både kan holde energiniveavet højt samt koncentrere sig i længere tid, når de proppes med frugt i stedet for slik og søde sager," siger Carsten Egeholt,

Der var også tid til at spille høvdingebold, fodbold og freesbee og på sidstedagen blev der afholdt banko med præmier. Nu glæder de sig i Furesø BTK til at starte den nye sæson op den 10. august. lmv

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?