7. juni 2020
#1484538
Foto: Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uenighed om skolestart i Furesø: Radikale stemt ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uenighed om skolestart i Furesø: Radikale stemt ned
Furesø Avis - 08. april 2020 kl. 16:18
Af Jens Berg Thomsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På et ekstraordinært møde i Furesøs skoleudvalg skulle politikerne onsdag drøfte åbningen af landets skoler for 0.- til og med 5. klasse. Her havde det radikale medlem Tine Hessner foreslået, at skolerne enten skulle have lov til at åbne rullende - altså ikke nødvendigvis den 15. april - eller vente med at åbne til den 20. april. Men forslaget blev stemt ned på udvalgsmødet, fortæller Tine Hessner til Furesø Avis.

arrow Læs også: Poulsen: Der er fuld tryghed til, at Furesøs skoler kan åbne den 15. april

"Jeg har hørt fra nogle skoler, at man ikke kan garantere, at man er klar til den 15. april, og derfor mener jeg, at denne løsning ville have været bedre," siger hun.
"Jeg undrer mig over, at der ikke er belyst flere scenarier i forhold til indfasningen af genåbningen. Vi skulle gerne være sikre på, at genåbningen kan ske og ikke risikerer at blive rullet tilbage dagen inden, børnene skal møde i skole. Det scenarie er desværre ikke urealistisk," siger Tine Hessner.

Referatet fra mødet er i skrivende stund ikke færdigt. Furesø Avis arbejder for at få en kommentar fra udvalgsformand Henrik Poulsen (S).

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?