14. august 2020
Centre court i Farum Tennisklub. Arkivfoto
Centre court i Farum Tennisklub. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennisklub jubler over landskamp: Det er alle tiders chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennisklub jubler over landskamp: Det er alle tiders chance

Farum Tennisklub har en centre court med 700 siddepladser. Den bliver endelig brugt, når Danmark og Sverige spiller landskamp næste weekend

Furesø Avis - 16. juli 2020 kl. 10:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næste weekend bliver der for første gang brug for tilskuerpladserne på centre court i Farum Tennisklub. Den 25.-26. juli bliver der afholdt landskamp mellem Danmark og Sverige, hvor blandt andre Frederik Løchte Nielsen og Holger Rune stiller op.

Det er Leschly Tennis Foundation, der står bag kampene, og som tog kontakt til Farum Tennisklub. Det fortæller formand for ungdomsudvalget, Signe Versterre.

arrow Læs også: Tennis: Farum lægger bane til landskamp mod Sverige

"Vi blev først kontaktet af Leschly Tennis Foundation, da de ville lave en turnering med få spillere og uden tilskuere. Den afholdt vi for et par uger siden, og den blev vist på TV2 Sport. Det så virkelig godt ud med centre court på tv, og så kontaktede de os igen, da de ville afholde uofficielle landskampe," fortæller hun.

Kræver meget

Denne gang bliver det dog med tilskuere, og Signe Versterre er begejstret for, at klubbens centre court med plads til 700 tilskuere nu kommer til sin ret. På grund af sundhedsmyndighedernes retningslinjer skal publikumtallet dog holdes under 500.

"Vi har haft centre court i mange år, men vi har aldrig haft nogen arrangementer på banen. Vi synes, det er alle tiders chance for at få den brugt. Det er jo det, den er bygget til. Vi vil sindssygt gerne have brugt den noget mere, men det kræver, at der kommer nogen som vil låne vores faciliteter, for det kræver et stort set up for en lille klub som os," siger hun.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?