30. september 2020
Malou var ved sidste års landsindsamling med til at tælle de mange penge, de havde fået i indsamlingsbøssen. Foto: René Schriver
Malou var ved sidste års landsindsamling med til at tælle de mange penge, de havde fået i indsamlingsbøssen. Foto: René Schriver
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røde Kors søger indsamlere i Furesø: Vil du hjælpe udsatte børn?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors søger indsamlere i Furesø: Vil du hjælpe udsatte børn?
Furesø Avis - 13. september 2020 kl. 07:07

Indsamler Søndag den 4. oktober afholder Røde Kors Landsindsamling, hvor de indsamlede penge blandt andet går til udsatte børnefamilier i Danmark.

Pengene vil give børn mulighed for at gå til sport, holde fødselsdag eller få en positiv pause og mere selvværd på en Røde Kors-ferielejr.

Der er allerede mange, som har meldt sig som indsamler, men hvis alle ruter i Farum og Værløse skal dækkes ind, så er der brug for endnu flere. Så hvis du kunne tænke dig at være indsamler, så foregår det som sagt søndag den 4. oktober kl. 11-14.

Røde Kors Furesø vil have et indsamlingssted i både Farum og Værløse, hvor man henter sin indsamlingsbøsse og får et kort med sin rute udleveret. Samme sted afleverer man også sin forhåbentlig fyldte indsamlingsbøsse.

Sådan gør du

Alle kan være med. Børn under 11 år skal dog være ledsaget af en voksen, og unge under 18 skal gå to sammen.

Alle interesserede indsamlere kan tilmelde sig på Røde Kors' hjemmeside: https://www.rodekors.dk/indsamling eller blot kontakte den lokale koordinator, Karsten Olsen, på tlf. 20646457.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?