19. september 2020
Pressefoto
Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev pianist Dominik Wizjan i Galaksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev pianist Dominik Wizjan i Galaksen

Efter et meget tomt forår med aflysninger og udskydelse af flere koncerter kan Furesø Musikforening nu byde velkommen til koncert onsdag den 16. september kl. 19.30 i Galaksen.

Furesø Avis - 15. september 2020 kl. 13:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På scenen optræder den polske pianist Dominik Wizjan ( f. 1994), som begyndte med klaverspillet som 6-årig. Tidligt deltog han i adskillige festivals og konkurrencer i Polen og vandt mange priser.

Som 17-årig fik han sin debut med orkester og blev kort efter udtaget til at deltage i en særlig Chopin-festival for lovende unge pianister. Senere fik han behov for at supplere sin uddannelse i udlandet. Valget faldt på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor han deltog i Amalie Mallings undervisning for bachelorelever.

Han fik sin bachelorgrad i 2015 og bestod solistklassen i 2018 med højeste karakter under Marianna Shininyans kyndige ledelse. Som vinder af V International Piano Competition i San Dona di Piave fik han lejlighed til at indspille og udgive en CD, som han valgte skulle indeholde klavermusik udelukkende af polske komponister.

Titlen på koncerten i Furesø Musikforening er "Hommage a Frederic Chopin". Koncerten afvikles selvfølgelig under hensyntagen til de gældende retningslinjer omkring Covid 19. Derfor vil det denne gang ikke være muligt at købe gæstebilletter til koncerten, idet der er begrænset tilhørerantal. Læse mere på www.furemus.dk om medlemskab etc. lmv

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?