6. juni 2020
Furesø Kommune søger nu ekstra hænder inden for sundheds-og ældreområdet.
Furesø Kommune søger nu ekstra hænder inden for sundheds-og ældreområdet.
Foto: sergign - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunen søger ekstra hænder til coronaberedskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen søger ekstra hænder til coronaberedskab

Der er brug for hjælp fra borgerne til at yde hjælp til de ældre og udsatte i denne tid. Derfor opretter kommunen nu Corona Jobbank.

Furesø Avis - 30. marts 2020 kl. 11:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Furesø Kommune søger nu efter ekstra hjælp fra borgerne til social-, og sundheds- og ældreområdet. Det er særlig relevant, hvis man er læge, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent/ -hjælper, pædagog, kok eller køkkenmedarbejder. Det kan være, man er gået på pension for nylig, er i gang med en uddannelse, eller ikke bruge sine kompetencer for øjeblikket.

"Vi står i en udsædvanlig coronatid. Vi har derfor brug for hjælp til social-, og sundheds- og ældreområdet og til madlavning. Har man erfaring her og vil hjælpe, så kontakt os endelig. Da vi meget opmærksomme på at undgå at få smittet for vores ældre og udsatte borgere med corona, søger vi for øjeblikket primært efter folk, der kan hjælpe os indenfor sundheds og -pleje området. Gåture og fællesaktiviteter tæt sammen er desværre for risikabelt i disse tider," siger Tine Gram, velfærdsdirektør i en pressemeddelelse.

Sådan gør du

I første omgang bliver man en del af Furesø Kommunes Corona Jobbank. Får kommunen brug for at trække på de ekstra hænder, kontakter kommunen dem. Der kan gå noget tid før, borgerne bliver kontaktet. Men det kan hurtigt ændre sig, og derfor skal kommunen være beredt.

Borgere, der har lyst til at blive en del af Furesøs beredskab skal sende kommunen en besked via furesoe.dk/hjælp. Her skal man bl.a. skrive, hvis man har nogle særlige kompetencer.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?