9. august 2020
Kim Sjøgren og Anders Ahnfelt-Rønne kan opleves på søndag til coronavenlig udendørs koncert. Pressefoto
Kim Sjøgren og Anders Ahnfelt-Rønne kan opleves på søndag til coronavenlig udendørs koncert. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til picnickoncert på Furesøbad med Kim Sjøgren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til picnickoncert på Furesøbad med Kim Sjøgren
Furesø Avis - 04. juni 2020 kl. 13:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er så småt ved at komme gang i kulturoplevelserne igen, og det gælder også i Furesø. På søndag den 7. juni er der coronavenlig picnic-koncert med musikerne Kim Sjøgren og Anders Ahnfelt-Rønne på Restaurant Furesøbad, som foregår på terrassen. Titlen på forestillingen er 'Smagen af Furesø og Lyden af sommer'.

Egnsteatret Undergrunden har hvert år spillet til årets Picnicfestival og teatrets leder Anders Ahnfelt Rønne har altid været frisk på at rykke musikken ud i det grønne og i øjenhøjde med picnicgæsterne og de skiftende temaer.

"i flere år har det været et stort ønske at krydre Furesø Picnic'en med lyden af sommer fra den både fænomenale og folkelige violinist Kim Sjøgren og da der pludselig åbnede sig en mulighed for at præsentere Undergrundens forestilling "Afsporet" med netop Kim Sjøgren på violin og Anders Ahnfelt-Rønne ved tangenterne, var lykken gjort," skriver Furesø Picnicfestival i en pressemeddelelse.

Grundet Corona kan der kun bookes hele borde. 2-mandsborde er dog allerede udsolgt, så det anbefales at gå sammen med nære venner og familie og booke et 4-mandsbord sammen. Koncerten bliver med udsigt til Furesøen, et glas bobler, en let anretning med et lokalt Furesø-twist og et uddrag af de bedste numre fra forestillingen "Afsporet". Den finder sted både kl. 15.30 og kl.18.45 på Furesøbads terrasse og prisen er 300 kr. Læs mere på www.oplevfuresoe.dk.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?