30. oktober 2020
Værløse Gymnastikforenings små gymnaster har taget nye gymnastikbænke, sponseret af Nordea Fonden, i brug i den nye sæson. Pressefoto
Værløse Gymnastikforenings små gymnaster har taget nye gymnastikbænke, sponseret af Nordea Fonden, i brug i den nye sæson. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnastik-sæson godt i gang med nye bænke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastik-sæson godt i gang med nye bænke
Furesø Avis - 01. oktober 2020 kl. 02:42

aktiviteter Gymnastiksæsonen 2020-21 er skudt godt i gang i Værløse Gymnastikforening, hvor der rundt om i gymnastiksalene og hallerne er fuld fart på børn, unge, voksne og ældre, rapporterer foreningen.

"Det er skønt at se, hvordan gymnaster og instruktører er kommet i gang igen i den nye sæson.

Efter corona-nedlukningen i foråret, ved vi, at mange har ventet på og glædet sig til at komme i gang igen," siger formand Gitte Dahl i en pressemeddelelse.

Foreningen har sammensat et omfattende program med hold både for børn, unge, voksne og ældre og spændende fra familiegymnastik, spring og rytmehold til de unge og til 'Bevægelse for mandfolk' og 'Stavgang'.

Foreningen træner mange steder i Værløse og Jonstrup, og ved sæsonstart gav en donation fra Nordea Fonden mulighed for indkøb af nye gymnastikbænke, som de små gymnaster allerede har taget i brug.

www.v-gym.dk kan man finde en oversigt over holdene, hvor der stadig er nogle ledige pladser.

jesl

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?