19. maj 2021
En af de første forestillinger i Furesø Teaters nye sæsonprogram er ?Sværdet i stenen? der er en rigtig familieforestilling med magi og masser af spænding. Pressefoto
En af de første forestillinger i Furesø Teaters nye sæsonprogram er ?Sværdet i stenen? der er en rigtig familieforestilling med magi og masser af spænding. Pressefoto
Foto: fergregory - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Covid-19 stopper ikke Furesø Teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Covid-19 stopper ikke Furesø Teater

Begrænset antal gæster til efterårets forestillinger, men der er pladser i Galaksen til alle, der har købt billet

Furesø Avis - 12. september 2020 kl. 07:46

Furesø Teater er klar til at åbne dørene til en ny sæson, efter at teaterforeningen for Furesø Kommune i foråret blev hårdt ramt af Covid-19 nedlukningen. Alle forestillinger efter 11. marts blev aflyst, og bestyrelsen har derfor spændt fulgt genoplukningen af Danmark og de lempede restriktioner for større forsamlinger.

"Vi har vurderet, at det er praktisk muligt at gennemføre vores program for den kommende teatersæson. Også selvom vi ikke kan byde helt så mange indenfor i teatersalen, som vi gerne ville. Foreløbig er der færre pladser til vores publikum i Galaksen frem til 31. oktober. Så må vi se, om der kommer yderligere lempelser derefter," fortæller Kristian Kristensen, formand for Furesø Teater.

Samtidig glæder han sig over, at Furesø Teater nu kan bidrage til, at der igen kommer gang i det lokale kulturliv efter den ufrivillige pause.

Plads til alle med billet

Furesø Teaters nye program rummer 16 forestillinger, og det er tidligere blevet omdelt sammen med Furesø Avis til de omkring 20.000 husstande, der modtager lokalavisen. Derfor er der allerede nu solgt et pænt antal billetter til mange af forestillingerne.

Og de kan alle være sikker på, at der er plads, men gæsterne vil blive anvist pladser, der overholder kravene om afstand. Derfor kan man ikke være sikker på at komme til at sidde på præcis den plads, der er bestilt.

"Vi tror, at vores publikum har forståelse for det nødvendige i at overholde reglerne om afstand. Det er til vores alles bedste, og jeg kan garantere, at det der foregår på scenen er, som det skal være. Os i salen kommer måske bare til at se det fra et andet sæde, end det vi har bestilt," forklarer Kristian Kristensen.

Endnu ikke udsolgt

Billetsalget til Furesø Teater foregår via foreningens hjemmeside www.furesoeteater.dk. Når der er solgt det antal billetter, de til enhver tid gældende reglerne tillader, melder hjemmesiden udsolgt. Den første forestilling er en cabaret 22. september med Jacob Morild. Derefter går det slag i slag med hele ni forestillinger inden jul, hvor der blandt andet 5. december er juleteater for alle generationer.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?