22. september 2021
Voith Industrial Services A/S har åbnet en ny afdeling på Vølundsvej 1 i Frederikssund, og Frederikssund Erhverv inviterede torsdag sine medlemmer på besøg.
gallery icon

Se billedserie

Voith Industrial Services A/S har åbnet en ny afdeling på Vølundsvej 1 i Frederikssund, og Frederikssund Erhverv inviterede torsdag sine medlemmer på besøg.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voith går efter vækstmuligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voith går efter vækstmuligheder
Opdateret 18. september 2015 kl. 13:52
Frederikssund - 18. september 2015 kl. 04:51
Af Maj-Britt Holm

Medarbejdere fra Voith Industrial Services A/S er kommet i Frederikssund gennem mange år, idet virksomheden har løst opgaver for byens største private arbejdsplads, katalysatorfabrikken Haldor Topsøe, siden midten af 1990'erne, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Men nu har firmaet med hovedsæde i Ringsted taget springet og har overtaget værkstedsbygningerne på Vølundsvej 1, der tidligere husede en bilforhandler. Torsdag inviterede Voith medlemmerne af Frederikssund Erhverv indenfor murene, hvor der pt. er tilknyttet 30 medarbejdere.

- Vi har været på Haldor Topsøe i mange år, men nu synes vi, at tidspunktet er det rigtige til at åbne en afdeling med værksted og lager her i Frederikssund. Der ser ud til at komme godt gang i hjulene, og her er mange virksomheder, som kan bruge de services, vi tilbyder, fortæller Gert Nielsen, administrende direktør hos Voith Industrial Services og som pudsigt nok er navnebror til den tidligere bilforhandler på adressen.

Læs mere i den trykte udgave af Frederiksborg Amts Avis eller vores epaper

1382458
Synes du, at kommunen er der for dig?