2. august 2021
94 procent af virksomhederne i en undersøgelse er tilfredse med Jobcenter Frederikssund, oplyser Frederikssund Kommune. Foto: Allan Nørregaard
94 procent af virksomhederne i en undersøgelse er tilfredse med Jobcenter Frederikssund, oplyser Frederikssund Kommune. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virksomheder er tilfredse med jobcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomheder er tilfredse med jobcenter
Frederikssund - 10. februar 2020 kl. 13:08

Jobcenter Frederikssund har i slutningen af 2019 gennemført den årlige tilfredshedsundersøgelse, med fokus på virksomhedernes oplevelse af Jobcenterets service og kommunikation.

Den nyligt afsluttede undersøgelse viser en stor tilfredshed med Jobcenter Frederikssund. 94 procent af virksomhederne bedømmer servicen fra Jobcenter Frederikssund som tilfredsstillende/meget tilfredsstillende, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Tilfredshedsundersøgelse
Spørgsmål: Tilfredsstillende/meget tilfredsstillende?


Hvordan oplevede du
servicen fra Jobcenter Frederikssund? 94 % (94%)


Hvordan oplevede du
kommunikationen med
Jobcenter Frederikssund? 93 % (92 %)


Føler du dig som arbejdsgiver
oplyst om dine muligheder
og rettigheder efter
kontakten fra Jobcenter
Frederikssund? 86 % (87 %)


Vil du anbefale Jobcenter
Frederikssund til andre
i dit netværk? JA = 90 % (89 %)


Tallene i parentes er tallene fra undersøgelsen i 2018.

- Det er naturligvis meget tilfredsstillende, at vores lokale virksomheder for andet år i træk så klart markerer, at de er rigtig glade for den service, vi leverer i jobcenteret, siger borgmester John Schmidt Andersen (V) i pressemeddelelsen.

I en årrække er servicen fra landets jobcentre overfor virksomhederne blevet kritiseret, der har også været forbedringspunkter. Men undersøgelser som denne, KLs undersøgelse i slutningen af 2019 og Dansk Industris undersøgelse fra starten af 2019 viser alle, at der nu er en markant tilfredshed med jobcentrenes service overfor virksomhederne, fremgår det af pressemeddelelsen.

125 virksomheder har svaret på undersøgelsen, som endvidere viser, at 90 procent af de virksomheder, som det sidste år har samarbejdet med jobcenteret, vil anbefale jobcenteret i sit netværk.

- Jeg er rigtig glade for resultatet. At langt hovedparten af virksomheden vil anbefale jobcenteret til sit netværk er et stærkt signal. Vi har i den senere tid arbejdet meget med jobcenterets virksomhedsservice, et arbejde vi fortsat er i gang med. Selv om resultatet er godt, så har vi ambitioner om at gøre det endnu bedre. Jeg glæder mig derfor meget til at følge udviklingen de kommende år. Samarbejdet med virksomhederne er helt centralt for at understøtte vores lokale virksomheders udvikling. Samtidig ved vi også, at virksomhedsrettede indsatser og samarbejde er et af de meste effektive redskaber til at hjælpe borgerne ind på arbejdsmarkedet, siger formand for Vækstudvalget Ole Søbæk (K) ifølge pressemeddelelsen.

Som led i undersøgelsen er flere virksomheder kommet med ideer til udviklingen af samarbejdet. Disse input og undersøgelsens resultat vil blive brugt i den videre udvikling i indsatsen over for virksomhederne, så det kommer både virksomheder og borgere til gavn.

1382458
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?