13. november 2019
Handelsstudenter fra Knord lod ikke chancen gå fra sig, men tog sig en dukkert i bassinet på Torvet i Frederikssund, da studentervognene gjorde holdt lørdag lige inden middag. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Handelsstudenter fra Knord lod ikke chancen gå fra sig, men tog sig en dukkert i bassinet på Torvet i Frederikssund, da studentervognene gjorde holdt lørdag lige inden middag. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Handelsstudenter i farvandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Handelsstudenter i farvandet
Opdateret 29. juni 2019 kl. 13:58
Frederikssund - 29. juni 2019 kl. 13:34
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev festet, jublet og hoppet i springvandet, da 80 handelsstudenter fra Knord i Frederikssund lørdag før middag gjorde holdt ved Torvet foran rådhuset som dagens første stop efter translokationen på Heimdalsvej i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Erhvervsdirektørens tale til årets studenter på Knord i Frederikssund:

Foran den første af tre lastvogne med studenter spænede en ung mand rask afsted og ankom dermed som den første.

- Jeg har fået 00 i international økonomi, så skal jeg løbe forrest, forklarede han med en svedt pande under den hvide-blå studenterhue og pegede på et par klassekammerater, der med de højeste karakterer i sidste fag løb efter vognen, som traditionen foreskriver.

- Det bliver en varm dag for dem, konstaterede en far.

Unge studenter af hankøn lod ikke chancen gå fra sig, men sprang i bassinet med Mortens Nielsens skulptur »Moderne menneske på historisk grund«, der har stået på Torvet siden 1965. Desuden fik en af pigerne en tur i baljen, fordi hun har sin klasses højeste karaktergennemsnit.

Nogle studenter forsøgte at arrangere en kædedans rundt om springvandet, men der var ikke den store tilslutning, og så var det pludselig tid til at gå ombord i de pyntede lastvogne, affyre konfettirør med høje knald og køre med tudende horn ud på vognturen rundt til de flestes hjem i omegnen. Det bliver en lang lørdag.

grafik køb billede