19. oktober 2018
Slangerup Svømmehal genåbnede lørdag. Foto: Annemette Jensen
gallery icon

Se billedserie

Slangerup Svømmehal genåbnede lørdag. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Borgmester klippede snor til svømmehal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Borgmester klippede snor til svømmehal
Frederikssund - 18. november 2017 kl. 11:30
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var masser af glade mennesker til stede, da borgmester John Schmidt Andersen (V) lørdag formiddag klippedes snoren til den renoverede Slangerup Svømmehal. Siden juni har svømmehallen været lukket, så medlemmerne af de to klubber Slangerup Svømmeklub og Familiesvøm samt brugere af svømmehallen i den offentlige åbningstid har måttet svømme andre steder.

- Det har ikke været godt, med de har overlevet, konstaterede John Schmidt Andersen efter, at idrætsinspektør Alexander Kidd havde budt velkommen. Borgmesteren fortalte også lidt om udviklingen i svømmehallen, der startede som et privat friluftsbad, men senere blev overdækket med en boble. Nu er svømmebadet overdækket med en hal, og efter renoveringen lever den nu også op til nutidens krav til vandbehandlings- og ventilationsanlæg.

I anledning af indvielsen har Slangerup Svømmeklub givet en masse ting til den nye svømmehal, og som symbol på det overrakte formanden for klubben Anne-Marie Eriksen og svømmeleder Laila Holmskov en flaske champagne med en rød sløjfte om. Samme røde sløjfe kan i denne weekend ses på alle de ting i svømmehallen, som klubben har givet.

Blandt andet en rutsjebane, som dog endnu ikke er skruet fast, så den kan bruges, babyborde med bad, startskamler, kunst på væggene, redskabsrum og opbevaring samt et par overraskelser mere, som kommer senere.

- Det er flot af Slangerup Svømmeklub, fastslog borgmesteren.

Bent Jacobsen, der svømmer i begge klubber plus i den offentlige åbningstid, og efter eget udsagn har gjort det siden »tidernes morgen«, holdt også tale.

Han kunne huske, hvordan det var at svømme, når der var is på indersiden af »boblen«.

- Og jeg er spændt på at se, om den lille stinkende sø i vores sauna er forsvundet. Den har vi kigget på i mange år, sagde han.

Til sidst fik John Scmidt Andersen formanden for Slangerup Svømmeklub Anne-Marie Eriksen og formanden for Familiesvøm Kurt Larsen til at holde i hver sin side af snoren, mens han klippede den røde sløjfe over, hvorefter svømmehallen var åben for alle, der havde lyst.

I andledning af genindvielsen er der gratis adgang til Slangerup Svømmehal fra klokken 10 til 16 både lørdag den 18. og søndag den 19. november.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk