18. oktober 2021
Lars Thelander Bostrøm (DF) bekræfter overfor sn.dk forløbet omkring anholdelsen og konfiskation af bilen, men afviser at have siddet bag rattet.
Lars Thelander Bostrøm (DF) bekræfter overfor sn.dk forløbet omkring anholdelsen og konfiskation af bilen, men afviser at have siddet bag rattet.
Foto: Frederikssund kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Viceborgmester anholdt for spirituskørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viceborgmester anholdt for spirituskørsel

Viceborgmester Lars Thelander Bostrøm fra Frederikssund Kommune blev fredag anholdt og sigtet for spirituskørsel. Samtidig blev hans bil konfiskeret

Frederikssund - 08. oktober 2021 kl. 17:45
Af Henrik Gregersen

Fraværsprocenten i byrådet og de politiske udvalg er tårnhøj. Han er blevet kasseret af sit parti, Dansk Folkeparti, til det kommende kommunalvalg.

arrow Læs også: Viceborgmester kan miste plads i byrådet

Og fredag fik nedturen for Frederikssunds viceborgmester Lars Thelander Bostrøm en ny dimension.

På sin bopæl ved Jægerspris blev han nemlig anholdt og sigtet for spirituskørsel med en så høj promille, at politiet samtidig beslaglagde hans bil.

Dét sker, hvis føreren af et motorkøretøj får mål en promille over 2,0, og dermed ryger man samtidig ind under definitionen for vanvidskørsel, såfremt man bliver dømt.

Bekræfter

Overfor sn.dk bekræfter viceborgmesteren anholdelse, sigtelse og konfiskation.

Men han afviser at have kørt spirituskørsel:

"Det er rigtigt, at jeg er blevet anholdt, at der er blevet taget blodprøver, og at min bil er blevet taget. Men det var en veninde, der kørte bilen. Ikke mig. Det er en meget uheldig situation, og jeg vil have min bil tilbage. Den kan jeg ikke undvære," siger han til sn.dk.

Fordi han har klaget over konfiskationen, skal en dommer på baggrund af den udtagne blodprøve formentlig allerede lørdag tage stilling til, om det var berettiget.

Hverken borgmester John Schmidt Andersen (V) eller Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt kommentarer til sagen.

arrow Viceborgmester meldt ud af DF efter anholdelse
10. oktober 2021 kl. 15:44 Opdateret: kl. 20:32
arrow Kampvalg: Ny spidskandidat for DF
27. oktober 2020 kl. 19:45 Opdateret: kl. 19:43
1382458
Rejser du til udlandet i år?