18. januar 2019
En stjålet bil med fire unge forulykkede på en mark i Jægerspris natten til tirsdag på flugt fra politiet. Foto: Kim Rasmussen
En stjålet bil med fire unge forulykkede på en mark i Jægerspris natten til tirsdag på flugt fra politiet. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge kørte galt i bil på flugt fra politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge kørte galt i bil på flugt fra politiet
Opdateret 31. juli 2018 kl. 12:38
Frederikssund - 31. juli 2018 kl. 12:33
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire unge forulykkede i en stjålet Ford Ka på en mark i Jægerspris natten til tirsdag, efter at være blevet forfulgt af politiet over en længere strækning fra Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Politi tilkaldt for at få bortvist ud af bus

På en mark bag SuperBrugsen på Møllehegnet ramte bilen et stengærde og trillede rundt klokken 04.29, og to af de unge måtte flyves med helikopter til Rigshospitalets traumecenter, mens de to andre blev kørt i ambulancer til henholdsvis Nordsjællands Hospital i Hillerød og Herlev Hospital, fortæller politiassistent Nino Petersen fra Nordsjællands Politi.

- Man var nervøs for, at de havde fået indre blødninger, men umiddelbart var de ikke i livsfare, siger Nino Petersen.

En politipatrulje stødte på Ford Ka'en med de fire unge, da de kom kørende i Ågade i Frederikssund.

Politifolkene ledte på det tidspunkt efter gerningsmænd til vold og et indbrudsforsøg i nærheden, men da patruljevognen vendte rundt og signalerede med blå blink, at bilens fører skulle standse, fortsatte den bare, så betjentene valgte at eftersætte den klokken 04.08.

- De unge ville ikke snakke med politiet, og patruljen kørte efter over en længere strækning, men de var ikke oppe at presse og prøvede at holde afstand, forklarer Nino Petersen, som tilføjer, at patruljevognen sagtens kunne følge med Ford Ka'en, der ikke kunne køre stærkt med fire personer i.

- På et tidspunkt var der to spor, og patruljevognen forsøgte at køre op på siden af Ford Ka'en, men det lykkedes ikke at få den til at standse, siger politiassistenten.

Ifølge Nino Petersen var politipatruljen ikke nået frem, og betjentene så derfor ikke, da bilen forulykkede på marken bag SuperBrugsen i Jægerspris.

- Da de kom, lå to af de unge ude på marken og var blevet kastet ud af bilen, men vi ved ikke, hvordan det skete, beretter han.

Føreren af bilen er en 16-årig dreng fra Kalundborg, mens passagererne er en 15-årig dreng fra Frederikssund, en 18-årig mand fra Jægerspris og en 16-årig dreng fra Glesborg på Djursland.

Ved voldsepisoden og indbrudsforsøget klokken 03.13 blev en 42-årig mand slået i ansigtet på Skrænten i Frederikssund, da han råbte tre-fire unge an, mens de forsøgte at hive et vindue op til den villa, han bor i. Nino Petersen kan dog ikke sige, om det er de samme unge.

- Men det er en sag, vi arbejder videre med, fastslår han.

Den forulykkede Ford Ka var iøvrigt stjålet fra Falkenborgvej i Frederikssund, men ejeren havde ikke nået at opdage og anmelde tyveriet, da uheldet skete.

arrow Indbrudstyv neglede manicureudstyr
31. juli 2018 kl. 14:08 Opdateret: kl. 14:08
arrow Mænd forsøgte at stjæle i dyrebutik
31. juli 2018 kl. 12:50 Opdateret: kl. 12:50
arrow Listetyv stjal pung på køkkenbord
31. juli 2018 kl. 12:14 Opdateret: kl. 10:57

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk