18. januar 2018
Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsigterne ser sorte ud for grønt økofællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsigterne ser sorte ud for grønt økofællesskab
Frederikssund - 15. marts 2017 kl. 05:31
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Frederikssund Økologiske Fødevarefællesskab i sommeren 2015 blev stiftet, tegnede alt lyst. Fødevarefællesskabet bestod fra begyndelsen af flere end 30 medlemmer, hvilket var tilfredsstillende. Siden er udviklingen dog ikke gået den vej, man håbede, forklarer formand Marianne Stannum fra Frederikssund til Frederiksborg Amts Avis.

- Nu er vi kun omkring 17-18 medlemmer, og det er simpelthen for få. I begyndelsen forventede vi, at medlemstallet ville ligge i det leje, men da der skulle betales nyt kontingent, skete der en halvering i medlemstallet. Arbejdet hænger på for få personer nu. Der skal både pakkes og bestilles nye varer samt opdateres hjemmeside, og det hænger ikke sammen med det medlemstal, vi har nu, siger Marianne Stannum.

- Hvis vi ikke får flere medlemmer inden vores næste generalforsamling, der finder sted i april, må vi spørge medlemmer, hvad vi skal gøre. Fællesskabet skal kunne bære, og det arbejde, vi lægger i det, skal stå mål med, at vi får noget ud af det. Sådan er det ikke, når vi har så få medlemmer, siger Marianne Stannum.

Vil man vide mere om foreningen, kan man besøge hjemmesiden www.føff.dk eller sende en mail til Frederikssundfvs@gmail.com.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk