14. juli 2020
Tv-lægen Peter Qvortrup Geisling holder foredraget »Giv livet et serviceeftersyn« i FOF Frederikssund mandag den 20. januar.
Tv-lægen Peter Qvortrup Geisling holder foredraget »Giv livet et serviceeftersyn« i FOF Frederikssund mandag den 20. januar.
Foto: Foto: Christian Mikkelsen(Mik.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tv-doktor: Giv livet et servicetjek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tv-doktor: Giv livet et servicetjek
Opdateret 16. januar 2020 kl. 09:29
Frederikssund - 15. januar 2020 kl. 13:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kendte tv-læge og journalist Peter Qvortrup Geisling er blevet inviteret til Frederikssund af FOF Frederikssund for at holde foredraget »Giv livet et serviceeftersyn« i Kulturhuset Elværket mandag den 20. januar klokken 19.00.

Peter Qvortrup Geisling har i tidens løb lavet mange tv-programmer, blandt andet »Lægens bord«, »Ha' det godt«, »Sundhedsmagasinet« og »Diagnose søges«. Her har han forsøgt at fortælle om sygdomme og om, hvordan man kan undgå sygdomme, stress og dårligdomme, man møder i en moderne tid.

I modsætning til tv-programmerne bliver livet ikke genudsendt, så derfor forsøger Geisling denne aften at inspirere til at give livet et »serviceeftersyn«.

- Denne aften skal publikum først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg kommer på besøg. humor skal jo være sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra TV programmerne, udtaler Peter Qvortrup Geisling i en pressemeddelelse om foredraget.

Peter Qvortrup Geisling har en stor faglig viden om livet og sygdommene, og samtidig er han en formidabel fortæller og formidler. Han vil blandt andet denne aften koncentrere sig om stress, men der vil blive mulighed for at stille almene spørgsmål. Han vil også fortælle om sit virke for folkesundheden og lidt om de mange interessante personer, som har været med til at skabe tv-programmerne med det slet skjulte budskab om at passe bedre på vores helbred.

Billetter kan købes ved indgangen.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?