22. maj 2018
Trio Artico, der består af pianisten Hugo Selles, cellisten Adriana Isaku og violinisten Lina Samuelsson, spiller Beethoven-musik torsdag den 27. juli på Selsø Slot. Foto: Bernhardina Hörnstein
Trio Artico, der består af pianisten Hugo Selles, cellisten Adriana Isaku og violinisten Lina Samuelsson, spiller Beethoven-musik torsdag den 27. juli på Selsø Slot. Foto: Bernhardina Hörnstein
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trio spiller musik af Beethoven på Selsø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trio spiller musik af Beethoven på Selsø
Frederikssund - 26. juli 2017 kl. 18:26
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 27. juli er der koncert på Selsø Slot, hvor Trio Artico spiller Beethoven-musik klokken 19.30-21.30, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Trioen består af pianist Hugo Selles, cellist Adriana Isaku og violinist Lina Samuelsson, som fremfører Sonate for cello og klaver nr. 3 i A-dur, Op. 69, og Trio for violin, cello og klaver i C-mol, Op. 1 nr. 3.

Ludwig van Beethoven blev født i 1770 i Bonn, og han indvarslede gennem sit virke i slutningen af 1700-tallet og starten af 1800-tallet romantikkens lyd. Flere betydelige romantiske komponister anså Beethoven som et stort forbillede.

Denne aften på Selsø bliver altså en aften med musik, som det kan have lydt i stuerne hos Selsøs sidste beboer, Agathe Scheel-Plessen, som boede i huset fra starten af 1800-tallet til sin død i 1829.

Koncerten foregår i Selsøs smukke baroksal fra 1734, og i pausen kan forfriskninger nydes på gårdspladsen eller ved ildstedet i kælderkøkkenet.

Billetter til koncerten og øvrige arrangementer på Selsø kan købes på billetto.dk. Der er begrænset antal billetter til arrangementerne, så hvis man vil sikre sig en billet, anbefales det at købe i forsalg.

Det er også muligt at købe billetter i døren, såfremt koncerten ikke er udsolgt. Museet tager kun imod kontanter ved køb af billetter i døren.

Informationer om alle arrangementer i sæsonen 2017 på Selsø findes på selsoe.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk