22. november 2017
Vejdirektoratets projektchef Henrik Vincentsen tager interesserede med på besøg på de to byggepladser, hvor der arbejdes med at opføre Kronprinsesse Marys Bro. Foto: Maj-Britt Holm
Vejdirektoratets projektchef Henrik Vincentsen tager interesserede med på besøg på de to byggepladser, hvor der arbejdes med at opføre Kronprinsesse Marys Bro. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag med til Marys kommende bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag med til Marys kommende bro
Frederikssund - 09. september 2017 kl. 10:21
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hen over efteråret inviterer Vejdirektoratet »På tur med projektchefen«, hvor der bliver mulighed for at komme helt tæt på det store byggeri af Kronprinsesse Marys Bro ved Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Vejdirektoratets entreprenør RBAI J/V er i fuld gang med byggeriet af den kommende fjordforbindelse både på land og til vands, og den statslige myndighed vil gerne fortælle om de mange forskellige aktiviteter, der er i gang og give folk en mulighed for at komme tættere på det store byggeri.

- Det er et stort bygværk, og der er mange spændende finesser og finurligheder i forbindelse med projektet. Vi vil gerne give folk et lille indblik i, hvad det er, vi arbejder med, og hvilke overvejelser, der ligger bag de forskellige etaper i et sådant byggeri, siger Henrik Vincentsen, projektchef i Vejdirektoratet, i en pressemeddelelse.

I første omgang er der planlagt to ture i marken med Henrik Vincentsen. Det første arrangement bliver torsdag den 14. september klokken 16.30, hvor turen starter på Informationscenter Fjordforbindelsen Frederikssund på Østersvej 4. Temaet er byggepladsen og støbning af pæle.

Vejdirektoratet tilbyder en guidet tur ind på byggepladsen, hvor deltagerne kan få et indblik i de arbejder, der er i gang. Lige nu er det opgaven med at støbe pæle, der fylder. Forhåbentlig bliver det også muligt at komme en tur ud på den dæmning, der er skudt op i Roskilde Fjord hen over sommeren.

Den anden tur vil foregå på Hornsherredsiden torsdag den 28. september, hvor arrangementet starter klokken 16.30 fra byggepladsen ved Kystvej 57. Her vil destinationen være en tur ud på dæmningen.

Er der tilslutning til turene, gentager Vejdirektoratet dem i oktober måned, og temaerne vil blive meldt ud på forhånd.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk