23. juni 2018
Gårdbutikken på Svanholm åbner nu igen, efter at have været lukket i halvandet år.
Gårdbutikken på Svanholm åbner nu igen, efter at have været lukket i halvandet år.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svanholm genåbner butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svanholm genåbner butik
Frederikssund - 29. august 2012 kl. 08:35
Af Malene Koops Grønborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Skibby: I forbindelse med det årlige høstmarked søndag den 2. september vil Svanholm Storkollektiv genåbne gårdbutikken, som lukkede i foråret 2011 på grund af for lidt salg.

Men nu er gårdbutikken altså tilbage - dog i nye klæder. Fremover vil butikken byde på Svanholms egne, men også lokalt producerede varer.

Rammerne om den nye butik bliver kollektivets infocafé, som har udendørs terrasse mod syd, hvor gæsterne kan fornøje sig med blandt andet Svanholm Is, som er udviklet i samarbejde med Hansens Flødeis.

Planerne for butik og café på Svanholm har været længe undervejs, og butikken skal nu fungere som velkomstcenter, hvor gæster kan nyde en forfriskning og få et indblik i livet i et storkollektiv anno 2012. Opstår der større nysgerrighed omkring kollektivet, er der mulighed for efter aftale at få en rundvisning på godset, som sluttes med en kop kaffe/te og flødeis i varianter som tomat-is, syltede grønne valnødde-is, vanille-is og jordbær-is. Alle varianter lavet af råvarer fremstillet på Svanholm.

I Lige ved siden af butikken har beboerne i storkollektivet også plantet jordbær, som til sommeren 2013 skal give gæsterne oplevelsen af at plukke friske økologiske jordbær.

Det er nødvendigt at bestille tid til rundvisninger på Svanholm på telefon 40400357. Og de nye åbningstider for gårdbutikken er fredag, lørdag og søndag klokken 10-17.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk