18. juli 2019
Sådan så den nye rundkørsel mellem Søndervej og Vestervej i Vejleby ud, efter at have stået der i fire dage. Foto: Privat
Sådan så den nye rundkørsel mellem Søndervej og Vestervej i Vejleby ud, efter at have stået der i fire dage. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor debat over nye rundkørsler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor debat over nye rundkørsler
Frederikssund - 17. januar 2019 kl. 07:40
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste uge udskiftede Frederikssund Kommune de to minirundkørsler på Vestervej i Vejleby med to gummirundkørsler med pullerter, men borgere i byen mener ikke, det er en god løsning. Der er for lidt plads at manøvrere rundt på, mener de.

- Hvis man eksempelvis kommer kørende ad Søndervej og skal af på Vestervej mod Vellerup, er man nødsaget til at tage rundkørslen ulovligt indenom. Der er simpelthen ikke mulighed for at dreje ordentligt rundt i et større køretøj, fortæller Henrik Caspersen, der er tovholder på Vejleby Bylaugs projekt om at få sænket farten på vejene i byen.

Henriette Andersen, der er teamleder hos Vej og Trafik i Frederikssund Kommune, oplyser, at pullerterne er eftergivelige, så store køretøjer ikke vil tage skade, hvis de skulle ramme dem. Desuden oplyser hun, at politiet har godkendt placeringen og der derfor burde være plads nok til at manøvrere omkring på lovlig vis i rundkørslen.

- Men hvis det ikke er tilfældet, må vi jo ud og kigge på det, så alle køretøjer kan komme rundt, siger hun og tilføjer, at hun synes, borgere bør henvende sig til Vej og Trafik, hvis de har problemer i forbindelse med rundkørslerne.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 17. januar.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede