17. april 2021
Tirsdag var er rejsegilde for Hundehuset, hvor de firbenede såvel som tobenede kommende lejere havde mulighed for at se hinanden an for første gang, inden de til oktober flytter ind dør om dør i lejlighedskomplekset. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Tirsdag var er rejsegilde for Hundehuset, hvor de firbenede såvel som tobenede kommende lejere havde mulighed for at se hinanden an for første gang, inden de til oktober flytter ind dør om dør i lejlighedskomplekset. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor billedserie: Firbenede naboer mødte hinanden for første gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor billedserie: Firbenede naboer mødte hinanden for første gang
Frederikssund - 18. juni 2019 kl. 18:39
Af Ea Lykke Schausen

Der bliver snuset og gøet goddag til kommende naboer til rejsegilde på lejlighedskomplekset Hundehuset i Frederikssund, hvor omkring 30 hunde og omkring 110 mennesker er samlet tirsdag eftermiddag.

arrow Læs også: Viuff vil bygge nyt: Drømmer om Hundehus i Vinge

Her er der både mad og drikke til hunde såvel som mennesker, og mens Lille Palle spiller hunde-sange, går de mange fremmødte rundt og hilser på hinanden.

Mens nogle virker en anelse tilbageholdne overfor hinanden, bliver gøen og knurren snart til leg mellem de mange hunde, og de fleste ejere fortæller, at deres firbenede bedste venner nok skal finde sig nogle gode legekammerater i deres kommende naboer.

- Jeg synes, det er gået godt i dag, og det er dejligt at se, at så mange hunde har fået hilst på hinanden. Jeg håber, de bliver glade for hinanden og kan få et godt fællesskab op og starte nogle nye venskaber. Og det samme gælder selvfølgelig for de menneskelige lejere, siger bygherre Niels Martin Viuff.

Både kommende lejere og håndværkere har i dagens anledning medbragt hunde.

En af dem er ingeniør på projektet, 43-årige Anders Lundquist, der har medbragt den syv-årige broholmer Simba.

- Det er jo ret sjovt. Det er Simbas første rejsegilde, og han ser virkelig ud til at hygge sig. Men med Simbas 75 kilo, så er der nok lange udsigter til at kunne flytte ind sådan et sted her. Vi holder os nok bare til rejsegilder, siger Anders Lundquist og griner.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 19. juni.

arrow Billedserie: Hundehuset: Her er det herligt at leve et hundeliv
23. november 2019 kl. 09:32 Opdateret: kl. 16:08
arrow Hundehus-koncept skal brede sig
31. maj 2019 kl. 05:12 Opdateret: kl. 00:34
arrow Puddel satte pote på lejekontrakt
30. maj 2019 kl. 16:31 Opdateret: kl. 00:32
1382458
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?