18. oktober 2019
Efterspørgslen på daginstitutionspladser i Frederikssund by er stigende. Det kan i sidste ende betyde, at der skal bygges et nyt børnehus.  Foto: Casper Suk Thorlacius
Efterspørgslen på daginstitutionspladser i Frederikssund by er stigende. Det kan i sidste ende betyde, at der skal bygges et nyt børnehus. Foto: Casper Suk Thorlacius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stigende børnetal vil kræve nye pladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stigende børnetal vil kræve nye pladser
Frederikssund - 10. juni 2019 kl. 05:53
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tager man forventninger til befolkningsprognosen i Frederikssund samt kommunens egne statistikker over allerede opskrevne børn til daginstitutionspladser for pålydende, vil der de kommende år frem mod 2025 være et stigende behov for disse. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Allerede fra 2020 vil der i Frederikssund Syd mangle 40 pladser, mens der i den nordlige del af byen vil være 63 ledige med forbehold for fraflytning og endnu ikke opskrevne børn. Alt i alt forventes stigningen i målgruppen at lyde på 172 børn frem mod 2025.

Emnet blev derfor drøftet på Opvækstudvalgets seneste møde, hvor politikerne blev præsenteret for en række bud på, hvordan sagen kan håndteres, og her er den bedste løsning ifølge forvaltningen at opføre et helt nyt børnehus, som kan stå færdigt i løbet af tre-fire år i Frederikssund By.

- Vi har haft en god drøftelsen i udvalget, og at opføre et nyt børnehus er en mulighed, men i udvalget vil vi gerne udfordre den og afsøge alle muligheder, der måtte være, siger formand for Opvækstudvalget, Maria Katarina Nielsen (R).

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 8. juni 2019.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede