23. november 2017
Max og Bo Larsen driver Perron 1 med Bos hustru Heidi. I den nye butik på Langes Torv kan man købe alt inden for modeltog. 	Foto: Casper Suk Thorlacius
gallery icon

Se billedserie

Max og Bo Larsen driver Perron 1 med Bos hustru Heidi. I den nye butik på Langes Torv kan man købe alt inden for modeltog. Foto: Casper Suk Thorlacius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sporskift: Pladsmangel tvang Perron 1 til torvs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sporskift: Pladsmangel tvang Perron 1 til torvs
Frederikssund - 13. september 2017 kl. 05:25
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har man hang til modeltog og hjemmelavede landskaber, kan den nye butik Perron 1 på Langes Torv i Frederikssund formentlig være et besøg værd, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Butikken, hvorfra man nu kan købe alt inden for tog og tilbehør, åbnede i lørdags. Tidligere havde butikken til huse i Helsinge, men pladsmangel tvang ejerne til at søge nye græsgange.

- Butikken i Helsinge var simpelthen blevet for lille. Vi havde 140 kvadratmeter, og i vores nye butik har vi inklusiv lager 456 kvadratmeter, fortæller Bo Larsen, som driver butikken med sin hustru Heidi og sønnen Max.

Pladsmanglen skal først og fremmest ses i lyset af, at interessen for at bygge modeltog- og modeltogbaner er stigende, fortæller ejerne.

- Vi har haft en vækst på cirka 30 procent de sidste år, og vi havde simpelthen ikke plads til alle vores varer i den tidligere butik. Vores primære kunder er stadig det »voksne publikum«, men flere og flere yngre får interesse for at bygge modeltog, siger Max Larsen, som oplyser, at de fleste kunder fortsat handler i Perron 1's netbutik.

- Men flere og flere, cirka 40 procent af vores kunder, kommer ind i butikken. Det giver en anden oplevelse, og her kan man også se vores egne udstilligner og hente noget inspiration, siger Max Larsen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk