21. februar 2020
Søstrene Marie og Signe Bendix udstiller deres malerier i Langes Magasin.
Søstrene Marie og Signe Bendix udstiller deres malerier i Langes Magasin.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søstre udstiller i Langes Magasin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søstre udstiller i Langes Magasin
Frederikssund - 14. marts 2019 kl. 14:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søstrene Marie Bendix og Signe Gro Bendix udstiller malerier i Langes Magasin, Østergade 3B, Frederikssund, til og med tirsdag den 19. marts. Lørdag klokken 11-16 er der fernisering på udstillingen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Marie maler ekspressionistisk og i surrealistiske farver. Hun maler primært portrætter af mennesker og dyr. Inspirationen henter hun ofte i et smukt fotografi, men maler også på bestilling.

Signes stil er meget abstrakt, nogle værker er rent abstrakte, mens andre er portrætter, dyr eller nøgne kroppe. Hun henter inspiration i fantasien og naturen. Ofte ud fra sine følelser. Signe maler både med spartel og pensler.

Søstrene har malet som små, og deres mor var inspiration og igangsætter til dette, idet hun også var en ivrig kunstmaler. Det er først indenfor de senere år, og efter deres børn er blevet store, at de igen har haft tid og lyst til at svinge penslerne. Denne udstilling er deres første »rigtige« udstilling. De har haft en udstilling i forbindelse med »Kunst i Pinsen« i Odsherred.

Kunstmaling er for begge søstrene en dejlig fritidsinteresse, hvor de henter energi. Til daglig arbejder Marie som tandlæge, mens Signe er bankrådgiver.

Deres kunst kan ses på Facebook under »Galleri Marie Bendix« og »Billedkunstner Signe Gro Bendix« eller hjemmesiden artbybendix.dk

Der er åbent alle dage i Langes Magasin i tidsrummet 11-17.