24. april 2019
Rikke Lund fra Hjerteforeningens Motionsklub i Jægerspris opnåede sølv for andet år i træk i sin aldersklasse 70-74 årige kvinder ved søndagens Eremitageløb i Dyrehaven. Her ses hun ved en træningssession i sommer. Foto: Privat
Rikke Lund fra Hjerteforeningens Motionsklub i Jægerspris opnåede sølv for andet år i træk i sin aldersklasse 70-74 årige kvinder ved søndagens Eremitageløb i Dyrehaven. Her ses hun ved en træningssession i sommer. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sølv til eremitageløb for andet år i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sølv til eremitageløb for andet år i træk
Frederikssund - 09. oktober 2018 kl. 12:10
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rikke Lund fra Hjerteforeningens Motionsklub i Jægerspris vandt for andet år i træk sølv ved søndagens Eremitageløb i Dyrehaven, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ved søndagens 50. års udgave af Eremitageløbet præsterede en række af Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris' løbere i det hele taget rigtigt flotte resultater.

Stærkest i billedet stod Rikke Lund, der i klassen for 70-74 årige kvinder nu kun er 2 minutter fra den ultimative triumf, da hun i tiden 1.12.35 sikrede sig andenpladsen for andet år i træk. At løberne i alle aldersklasser absolut ikke kommer let til topplaceringerne, vidner dels den fornemme tid om, men også at det skete i konkurrence med 66 løbere i kategorien, fortæller Ole Munch, der er cheftræner i Hjerteforeningens Motionsklub i Jægerspris.

Hjerteforeningens Motionsklub havde to løbsjubilarer med. Hele 44 gange i træk har Svend-Erik Nielsen således begivet sig ud på de 13,3 kilometer strabadser. I år i tiden 1.43.01, der i klassen for 70-74 årige rakte til en placering som nummer 181 af de 247 startende. Kurt Månsson er i aldersgruppen 75 - 79 år i gang med en måske lige så flot serie, da han i søndags kunne fejre sit 40 års jubilæum i løbet. Kurt Månsson opnåede en placering som nummer 34 af 87 startende i tiden 1.31.33.

Cheftræner Ole Munch understreger, at selv om flere af klubbens løbere gennemfører disse toppræstationer, er der altid plads til nye løbere, helt uanset træningsniveauet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede