24. maj 2019
Størstedelen af Frederikssund Kommunes gadelamper var mørklagde mandag aften og nat samt tirsdag morgen. Foto: Eva Lyng Johansen
Størstedelen af Frederikssund Kommunes gadelamper var mørklagde mandag aften og nat samt tirsdag morgen. Foto: Eva Lyng Johansen
Foto: Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slukkede gadelygter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slukkede gadelygter
Frederikssund - 23. oktober 2018 kl. 16:49
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det meste af Frederikssund Kommune har været uden gadelys siden mandag aften. Årsagen er et teknisk problem i et styresystem til lyset, skriver Frederiksborg Amts Avis..

- Firmaet Swarco, som står for driften af styresystemet, er i fuld gang med at rette fejlen og oplyser, at der vil være lys i lamperne igen når mørket sænker sig tirsdag. Problemet har også berørt borgere i både Egedal og Ballerup Kommuner.

Endvidere er SEAS i gang med en planmæssig udskiftning af lyskilder i gadebelysningen i kommunen. Dette berører dog kun enkelte gadelamper ad gangen, oplyste kommunikationskonsulent Steven Holst fra Frederikssund Kommune i et svar tirsdag til mange borgeres kommentarer om de slukkede gadelamper på kommunens Facebook-side.

Frederiksborg Amts Avis' udsendte oplevede imidlertid, at der var lys i gadelamperne i Jernbanegade/gågaden, i Servicegaden samt på Dyrlægegårds Allé i Frederikssund mandag aften - og det var åbenbart ikke de eneste steder.

- Her til aften er hele Jægerspris, Over Dråby, Kulhuse, Landerslev, Kyndby, Sønderby og Dalby mørkelagt. Så det er nok hele kommunen, hvis det er fordi de skal spare penge, skulle de ta' og starte hos dem selv, hele Genbrugspladsen er oplyst, skrev en borger på Facebook.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede