23. juli 2019
Slangerupscenen får rosende omtale af publikum for sin ambitiøse opsætning af musicalen »Annie« om den lille rødhårede forældreløse pige. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Slangerupscenen får rosende omtale af publikum for sin ambitiøse opsætning af musicalen »Annie« om den lille rødhårede forældreløse pige. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slangerupscenen får ros for »Annie«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slangerupscenen får ros for »Annie«
Frederikssund - 12. oktober 2018 kl. 05:04
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er mange rosende kommentarer fra publikum på Slangerupscenens Facebookside om musicalen »Annie«, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Der var premiere på »Annie« i fredags i Teatersalen på Slangerup Skoles afdeling Kingo, hvor forestillingen blev opført tre gange i løbet af weekenden, inden amatørteatret runder af med de to sidste optrædener fredag den 12. oktober og lørdag den 13. oktober.

»Vi så forestillingen i lørdags og det var en bragende succes! Alle spillede og sang så godt og opsætningen var strålende. Salen var fyldt og vi morede os klappede og lo. Det gjorde I professionelt og vi kommer gerne igen«.

»Tusind tak for en helt igennem god oplevelse, lige fra ombytning af billetter, personalet i boden, den hyggelige stemning i salen og så et teaterstykke der tryllebandt os alle fra start til slut«.

»Vi var igår og opleve jer. Det var helt fantastisk. Der er godtnok ikke meget amatørteater over jer. I var alle så skønne. Ikke sidste gang vi kommer«

- Vi vil gerne give publikum en god oplevelse, og det er gået fantastisk, lyder det fra en glad formand for Slangerupscenen, Morten Skjelmose, som oplyser, at teatret startede billetsalget allerede i sommer, og at der var helt udsolgt i premiereweekenden, hvor cirka 320 tilskuere overværede musicalen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede