19. februar 2020
Vinderen på præmieskamlens øverste trin er Erling Jørgensen fra Skive, som her lykønskes af Ole Munch. Foto: Sven Larsen
Vinderen på præmieskamlens øverste trin er Erling Jørgensen fra Skive, som her lykønskes af Ole Munch. Foto: Sven Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste års vinder måtte nøjes med andenplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste års vinder måtte nøjes med andenplads
Frederikssund - 19. august 2019 kl. 09:54
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved weekendens Masters, Danske mesterskaber for veteraner, måtte Ole Munch, cheftræner i Hjerteforeningens Motionsklub i Jægerspris, efter sidste års sejr og guldmedalje på 400 meter for +60-årige tage til takke med andenpladsen og sølv, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Tiden for de 400 meter blev så god som 72,34 sekunder eller blot 0,41 sekunder fra sidste års vindertid. »Unge« nyoprykkere i aldersklassen skærper imidlertid konkurrencen år for år, hvilket er en fordel for alle, hvis målet er personlig udvikling eller minimum fastholdelse af formniveauet. Ole Munch kan dog bryste sig af, at han nu er Danmarks bedste 400 meter løber fra og med + 62-årige.

Personlig og livslang løberudvikling er netop formålet med Hjerteforeningens Løbeklub i Jægerspris. Her tager man i mod løbere i alle aldre og på alle niveauer og planlægger en stærkt varieret træning ud fra den enkelte løbers behov og forudsætninger.

Denne tilgang til træningen, og at alle skal føle sig velkomne, udelukker dog ikke topresultater, hvilket  cheftræner Ole Munch står som eksponent for.

Hjerteforeningens Motionsklub træner altid med udgangspunkt fra Kignæshallen i Jægerspris