17. juni 2021
Bo Nielsen og Gitte Bækgaard åbner vin- og tapasbar samt tapasrestaurant centralt i byen. Louis er køkkenchef. Foto: Henrik Helmer Petersen
gallery icon

Se billedserie

Bo Nielsen og Gitte Bækgaard åbner vin- og tapasbar samt tapasrestaurant centralt i byen. Louis er køkkenchef. Foto: Henrik Helmer Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se den rustikke indretning: Byens nye tapasbar åbner torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Se den rustikke indretning: Byens nye tapasbar åbner torsdag
Frederikssund - 12. maj 2021 kl. 05:16
Af Henrik Helmer Petersen

Torsdag får byen en ny vin- og tapasbar. Hos Bækgaard & Nielsen åbner klokken 12.

Sæt dig tilrette i en af de høje stole i lokalet ud med Havnegade. Eller i en af de lavere stole ved et af bordene med dug en halv etage ned i lokalet bagved.

Bestil tre-fire små tapasretter og et glas vin eller andet. Eller måske du og kæresten hellere vil bestille otte små tapasretter og dele dem ved bordet.

Frederikssund har fået en ny vin- og tapasbar på Havnegade 16 centralt i byen.

Den åbner torsdag, Kristi Himmelfartsdag klokken 12, og der er et glas gratis boblende vin til alle gæster på åbningsdagen.

Rustik indretning

Hos Bækgaard & Nielsen hedder stedet, opkaldt efter de to nybagte tapasrestauratører Gitte Bækgaard og Bo Nielsen.

Med på holdet er også den dansk-brasilianske kok Louis, der er født på Rigshospitalet og samtidig kan jonglere ud i retter fra store dele af verden.

Stedet er indrettet rustikt med vintønder, bar- og kurvestole, bjælker, mursten og murstenslook, pilehegn i loftet og birketræsstammer ved indgangen.

Gamle kolleger

Gitte Bækgaard og Bo Nielsen har tidligere arbejdet sammen på Bautahøj Kursus- og Konferencecenter, hvor Bo Nielsen var restaurantchef i nogle år, og Gitte Bækgaard var tjener. I november 2020 forlod Bo Nielsen stillingen, og Gitte Bækgaard overtog hans stilling og blev restaurantchef.

Gik sammen

I det tidligere forår i år gik de sammen og overtog forpagtningen af restaurationslokalerne på Havnegade 16 i Frederikssund, hvor der i nogle år har ligget en indisk restaurant.

Udgangspunktet var at åbne en vin- og tapasbar med vin og tapas i lokalet ud mod Havnegade og en a'la carte-restaurant med fransk-nordiske aftenmenuer i lokalet bagved.

Målrettet fokus

Men som planerne er skredet fremad og i samråd med stedets køkkenchef Louis har Gitte Bækgaard og Bo Nielsen valgt at satse målrettet på tapas - så stedet åbner som såvel en vin- og tapasbar som en tapasrestaurant.

- Vi har haft travlt de sidste mange uger, og vi glæder også rigtig meget til at byde indenfor, siger de.

Vin- og tapasbaren vil være åben tirsdag, onsdag og torsdag klokken 14.00 til 22.00, fredag og lørdag 11.30 til 24.00, søndag 11.30 til 16.00.

Tapasrestauranten vil være åben tirsdag, onsdag og torsdag klokken 17.30 til 22.00, fredag og lørdag 17.30 - 23.00. Køkkenet lukker klokken 21.

1382458
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?