30. maj 2020
Ved Trekløverskolen, afdeling Græse Bakkebys motionsdag fredag var der en elev, der nåede op på at cykle hele 36,8 kilometer! Foto: Trekløverskolen, afdeling Græse Bakkeby
gallery icon

Se billedserie

Ved Trekløverskolen, afdeling Græse Bakkebys motionsdag fredag var der en elev, der nåede op på at cykle hele 36,8 kilometer! Foto: Trekløverskolen, afdeling Græse Bakkeby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Skole holder ferieafslutning med motionsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Skole holder ferieafslutning med motionsdag
Frederikssund - 11. oktober 2019 kl. 14:48
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til trods for silende regn, mødte elever fredag op til motionsdag på Trekløverskolen, afdeling Græse Bakkeby.

På dagen havde eleverne byttet skoletaskens vanlige indhold af bøger ud med regntøj, og mens skolens 6. klasser stod for en fantastisk opvarmning, blev nogle af de yngre elever inspireret af musikken til at komme på scenen og bestemme opvarmningsøvelser.

Der kom hurtigt sved og smil på elevernes læber, og nogle forældre og selv baby var endda dukket op og var med til opvarmningen.

Herefter gik turen ud på cykel- og gåture.

Rekorden på jernhesten blev 36,8 kilometer, mens den elev, der fik brugt føddernes trædepuder mest, fik gået og løbet 15 kilometer.

Klokken 10 forbarmede vejrguderne sig over eleverne, og den silende regn blev afløst af enkelte blå huller på himlen, så resten af dagen kunne gå lidt mildere.

Selvom det var en succesfuld og god dag, kom eleverne ikke helt udenom uheld, og der var både tid til tandlægebesøg og flere gange måtte der fiskes i kassen med plastre. Det var dog ingen hindring for den gode stemning, hvor de kampdygtige elever blev motiveret af konkurrence, der selvfølgelig var indlagt sporene imellem.

Sejren gik her til E-sporet, og der ønskes dem et stort tillykke.

Dagen blev afsluttet med fest og glade dage, inden der blev ønsket en fantastisk efterårsferie og et forhåbentlig glædeligt gensyn mandag den 21. oktober.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?