12. juli 2020
Så blev det handelsstudenternes tur på U/Nord i Frederikssund i lørdags. Foto: U/Nord
gallery icon

Se billedserie

Så blev det handelsstudenternes tur på U/Nord i Frederikssund i lørdags. Foto: U/Nord
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så blev det handelsstudenternes tur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så blev det handelsstudenternes tur
Opdateret 29. juni 2020 kl. 15:32
Frederikssund - 29. juni 2020 kl. 08:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Uanset, hvordan Jeres hverdag bliver efter i dag, så elsk den for den, den er. Vi ved ikke hvad morgendagen bringer, men vi ved, at den kan ændre sig brat og en ny hverdag tager over. I jeres rygsæk har I lige om lidt beviset for, at I kan finde nye veje, når hverdage bliver knap så kendt - og I ved også, at de nye veje bedst findes i fællesskabet for det vil gøre jeres veje bredere og mere sikker.

Sådan lød rektor Heidi Post Dams afsluttende ord til de nybagte handelsstudenter fra U/Nord HHX i Frederikssund, inden de tre klasser kørte ud på den traditionelle køretur rundt til de flestes hjem, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det blev en festlig dimission, der blev holdt klassevis på grund af corona-situationen.

- Alle klasser fik en videohilsen fra borgmester John Schmidt Andersen og direktør for Frederikssund Erhverv, Peter Bo Andersen, som ønskedes dem held og lykke på deres videre karriere vej og på gensyn i Frederikssund, når de var klar til at søge job efter uddannelse, fortæller Heidi Post Dam.

Både rektortale, kontaktlærertale og elevtale gik tæt på de enkelte klasser, og alle berettede om tre gode år på HHX trods de startede op med den nye gymnasiereform og sluttede af med Covid-19.

- Denne årgang er omstillingsparate og har bevist, at de kan finde nye veje, når hverdagen ændre sig brat og radikalt, lyder det fra rektor Heidi Post Dam.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?