24. marts 2019
Klimastrategi og grønnetiltag er på dagsordnen, når Teknisk Udvalg i Frederikssund Kommune holder møde onsdag. Foto: Jens Wollesen
Klimastrategi og grønnetiltag er på dagsordnen, når Teknisk Udvalg i Frederikssund Kommune holder møde onsdag. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S og V sætter klima på dagsorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S og V sætter klima på dagsorden
Frederikssund - 05. december 2018 kl. 04:12
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når medlemmerne af Teknisk Udvalg i Frederikssund Kommune onsdag skal gennemgå udvalgets dagsorden, vil emnerne miljø og klima optage en betydelig del af mødetiden, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Både Socialdemokratiet og Venstre har nemlig anmodet om at få optaget punkter om en fremtidig klimastrategi og grønne tiltag på dagsordnen.

Socialdemokratiet vil allerede på onsdagens møde i Teknisk Udvalg have udvalgets medlemmer til at forholde sig til en række konkrete målsætninger, som dernæst skal behandles i Økonomiudvalget og efterfølgende af et samlet byråd.

- Det er meget vigtigt, at klima- og miljøtiltag ikke bare bliver tomme ord, men faktisk medfører handling. Vi er klimaplus kommune, og vi har nedsat et klimaråd, og det forpligter. Derfor har vi lavet disse konkrete forslag, siger gruppeformand for de socialdemokratiske byrådsmedlemmer Tina Tving Stauning.

Venstre lægger i første omgang op til, at drøftelsen om en eventuel klimastrategi holdes i Teknisk Udvalg. Først når selve strategien er på plads, vil Venstre forholde sig til konkrete tiltag og sætte beløb på disse frem mod næste års budgetforhandlinger.

- Det handler om at tage tingene i den rigtige rækkefølge. Socialdemokratiet kommer med en række konkrete mål, som jeg ikke kan tage stilling til nu. Det hører til i arbejdet med en handleplan, men det kan man først tage hul på, når man har lavet en egentlig strategi, siger Venstres gruppeformand Jørgen Bech.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 5. december.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede