21. januar 2019
Socialdemokratiets gruppeformand Tina Tving Stauning kritiserer, at det har taget lang tid at få de sidste pladser i råd, nævn og bestyrelser på plads, og det er borgmester John Schmidt Andersen (V) til dels enig i. Foto: Maj-Britt Holm
Socialdemokratiets gruppeformand Tina Tving Stauning kritiserer, at det har taget lang tid at få de sidste pladser i råd, nævn og bestyrelser på plads, og det er borgmester John Schmidt Andersen (V) til dels enig i. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S: For længe om sidste poster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S: For længe om sidste poster
Frederikssund - 12. februar 2018 kl. 05:42
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Socialdemokratiets gruppeformand i Frederikssund Byråd, Tina Tving Stauning, kritiserer, at det har trukket længe ud med at besætte de sidste pladser i råd, nævn og bestyrelser, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Konstitueringerne efter valget har været præget af iver for at tilgodese de borgerlige støttepartier langt mere end at etablere et bredt samarbejde, hvor vi løfter i flok og med de kompetencer, som vi har, siger Tina Tving Stauning, som er utilfreds med, at Socialdemokratiet, der er kommunens største parti, oven i hele Vinge-sagen har måtte bruge unødig lang tid på at opnå »en vis grad af retfærdighed« i fordelingen af de mange pladser, som plejer at blive fordelt ligeligt for at sikre en bredde i de politiske synspunkter.

Frederikssunds borgmester John Schmidt Andersen (V) mener, at Tina Tving Stauning kan have ret i, at det har taget lang tid at få de sidste poster på plads.

- Jeg havde bare så travlt med mange andre opgaver, at jeg valgte at overlade det til partifæller, og det gjorde jeg også sidste gang, hvor det gik fint, siger John Schmidt Andersen, som erkender, at det har besværliggjort fordelingen, at Venstre havde lovet Konservative, Dansk Folkeparti og Radikale bestemte poster i de første forhandlinger, inden Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten kom med i aftalen om konstitueringen, men at Venstre har gjort meget for at imødekomme Socialdemokratiet ved at overlade nogle af deres egne poster til partiet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 12. februar 2018.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk