26. juli 2021
Frederikssund 2
gallery icon

Se billedserie

Foto: Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røgsøjle kunne ses i hele byen: Her er, hvad vi ved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røgsøjle kunne ses i hele byen: Her er, hvad vi ved
Frederikssund - 17. juni 2021 kl. 06:00
Af Daniel Sennek

Onsdag aften hærgede en voldsom brand ved i en bolig i Frederikssund. Branden fandt sted på Tollerupparken og både brandfolk og politi var hurtigt på stedet.

arrow Læs også: Politi med nyt om årsag til voldsom villabrand

Alarmen gik 20.50 hos politiet, der fik anmeldelse om branden. Der var gået ild i nogle pakker med isolation, der stod op ad huset, der var i færd med at blive renoveret. Ilden spredte sig umiddelbart til både hus og skurvogn undervejs.

Vagtchefen hos Nordsjællands Politi kan ikke på nuværende tidspunkt fortælle om en brandårsag, men der er ikke meldinger om personskade.

To patruljer fra Nordsjællands Politi var på stedet, ligesom indsatslederen for brandvæsnet og flere slukningskøretøjer indfandt sig. Det samme gjorde en del nysgerrige blikke, der bag politiafspærringerne kunne følge med i slukningsarbejdet.

Branden spredte sig ikke fra den enkelte bolig, hvor brandfolkene hurtigt fik flammerne under kontrol. Klokken 21.36 var ilden under kontrol og umiddelbart slukket, hvorefter brandfolkene fortsatte efterslukningsarbejdet nogle timer endnu.

1382458
Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022