20. november 2017
Politiets teknikere var mandag i gang med at undersøge den brændte sejlbåd, blandt andet med en hund, der kan lugte brandbare væsker, i Kignæs Havn i Jægerspris. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Politiets teknikere var mandag i gang med at undersøge den brændte sejlbåd, blandt andet med en hund, der kan lugte brandbare væsker, i Kignæs Havn i Jægerspris. Foto: Maj-Britt Holm
Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet undersøger brand på sejlbåd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet undersøger brand på sejlbåd
Frederikssund - 17. oktober 2017 kl. 05:02
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiets teknikere undersøgte mandag sejlbåden i sagen om en 24-årig mand, der blev meldt forsvundet i lørdags efter en brand ombord på Roskilde Fjord, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: 24-årig væk på femte døgn: Hjælp os med at finde min bror

En 22-årig mand reddede sig i land efter branden, og han fortalte, at han og den 24-årige kastede sig i vandet, fordi der opstod brand ombord på båden.

Han blev anholdt og fremstillet søndag i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød, hvor dommeren nedlagde referatforbud, så forklaringerne ikke må omtales, og hvor han blev løsladt. Den 22-årige er dog stadig sigtet for at have sat ild på båden og sat andres liv i fare eller for at begå forsikringssvindel.

Den brændte sejlbåd ligger pt. til kaj i Kignæs Havn og blev mandag undersøgt af politifolk og teknikere fra Nordsjællands Politi, Nationalt Kriminalteknisk Center og Brandteknisk Institut samt en såkaldt »brændstofhund«, der kan lugte brandbare væsker.

- Vi håber snart at få afklaret, om branden i båden var påsat, eller om den skyldtes tekniske fejl, fortæller politikommissær Henrik Gunst, chef for afdelingen for personfarlig kriminalitet i Nordsjællands Politi.

Op imod 200 frivillige deltog mandag i gruppen »Forsvundne Personer«'s eftersøgning af den 24-årige langs kysten nord for Kronprins Frederiks Bro, dog uden resultat, oplyser gruppens stifter og talsperson, Sofie Sønderup.

arrow Ung mand savnes efter bådulykke - kammerat fængsles
18. oktober 2017 kl. 14:57 Opdateret: kl. 14:58
arrow 24-årigs familie og venner leder videre
17. oktober 2017 kl. 21:03 Opdateret: kl. 21:03
arrow 24-årig er stadig forsvundet
16. oktober 2017 kl. 20:25 Opdateret: kl. 20:25
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk