26. september 2021
Lørdag blev Plan Bi stiftet og præsenteret på Torvet i Frederikssund. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Lørdag blev Plan Bi stiftet og præsenteret på Torvet i Frederikssund. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plan Bi vil bestøve hele Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plan Bi vil bestøve hele Danmark
Frederikssund - 22. maj 2017 kl. 05:15
Af Annemette Ross Jensen

Mens byen summede af menneskeliv, så blev den første lokale afdeling af Plan Bi lørdag stiftet i Langes Magasin, og kort efter tog den fat på et stiftelses-event på Torvet i Frederikssund.

Her bød foreningens formand Kaj Elgaard velkommen til starten på det, der gerne skulle få flere bier til at summe i hele Frederikssund Kommune.

- Vi er så sindssygt stolte over, at vi har landet den første Plan Bi aftale med Frederikssund Kommune og SuperBrugsen i Jægerspris. Det er helt vildt glædeligt for os, fortalte formanden

Borgmester John Schmidt Andersen (V) er også glad for, at Frederikssund Kommune nu har den første lokale afdeling af Plan Bi.

- Vi bruger naturen og de ting, vi kan og tænker ikke over, hvad det koster at vedligeholde, så naturen er status quo, sagde John Schmidt Andersen.

Han forklarede, at Plan Bi nu skal sende en ansøgning til kommunen, som skal behandles af Teknisk Udvalg. Han anbefaler, at kommunen bliver medlem af foreningen, og det håber han også, Teknisk Udvalg vil gøre, lige som han håber, at det lykkes kommunen at finde en repræsentant ti at sidde i Plan Bis bestyrelse.

Nu skal resten af Danmark bestøves af Plan Bi, der vil tage én kommune ad gangen og oprette lokalafdelinger, indtil organisationen forhåbentlig kommer til at dække alle landets 98 kommuner.

1382458
Stemmer du til kommunalvalget i år?