16. september 2019
Skærtorsdag kan man igen deltage i Færgelundsløbet. Foto: Per Christensen
Skærtorsdag kan man igen deltage i Færgelundsløbet. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påsken byder atter på traditionsrigt løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påsken byder atter på traditionsrigt løb
Frederikssund - 15. april 2019 kl. 13:18
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fjordløberne i Frederikssund løber for alvor foråret i møde med Færgelundsløbet skærtorsdag den 18. april klokken 10, hvor alle er velkomne til at deltage.

Løbet følger en 2,2 kilometer lang rute på de kuperede skovstier ved Schweizerhuset i Jægerspris, og formand for Fjordløberne, Torben Hansen lover garanti for høj puls.

- Det er ikke, fordi man skal være eliteløber for at være med, der er også helt små børn, der løber med, men der er måske nogle dele af ruten, der er lidt udfordrende, fortæller han.

Ruten kan løbes af en, to eller tre omgange afhængigt af deltagerens alder, og efterfølgende vil der være mulighed for at spise et stykke frugt, nyde en kop varm kakao og overvære præmieoverrækkelser til alle de deltagende børn, før dagen slutter ved 11.15 tiden.

- Det er et kort, intenst og let krævende løb, så man kan tage videre til påskefrokosten med god samvittighed, siger Torben Hansen og griner.

Tilmelding kan ske i Schweizerhuset på selve løbsdagen skærtorsdag mellem klokken 8.30 og 9.45. Det koster 80 kroner for børn til og med 14 år og 100 kroner for voksne.

Er man ikke til løb, men vil alligevel gerne nyde vejret og skoven, opfordrer formanden for Fjordløberne til, at man kommer forbi og hepper på løberne.

- I følge vejrudsigten får vi vejret med os, så jeg vil da opfordre til, at selv hvis man ikke er så meget for at løbe, at man kommer forbi som tilskuer, hepper på løberne, nyder vejret og får en dejlig gåtur i skoven, siger han.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede