13. august 2020
40-årige Juliet Hilstrøm fra Islands Brygge har åbnet »Juliets Galleri« i Jernbanegade 28 i Frederikssund. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

40-årige Juliet Hilstrøm fra Islands Brygge har åbnet »Juliets Galleri« i Jernbanegade 28 i Frederikssund. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny galleriejer: Kunst skal give åndelig værdi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny galleriejer: Kunst skal give åndelig værdi
Frederikssund - 14. januar 2020 kl. 05:32
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I en alder af 40 år er billedkunstneren, digteren, rapperen og fotografen Juliet Hilstrøm, der bor på Islands Brygge, sprunget ud som galleriejer. Hun har åbnet »Juliets Galleri« i Jernbanegade 28 i Frederikssund, fordi hun fik mulighed for at leje sig ind i bygningen.

- Frederikssund overrasker rigtig positivt. Der har været hyggeligt her i juletiden, og jeg håber, at selv om der er et center, at folk vil komme og støtte butikkerne i gågaden mere, fortæller Juliet Hilstrøm, som peger på, at folk kan støtte ved blandt andet at købe kunst af forskellige kunstnere, hun vil invitere til at udstille malerier og tegninger - og måske også fotografier på et tidspunkt.

Et »skibsgalleri«
Juliet Hilstrøm er uddannet i malerkunst på det Kongelige Danske Kunstakademi i årene 1997-2004, og 18-20 af hendes figurative værker udgør galleriets allerførste udstilling, som hun holder fernisering på fredag den 17. januar klokken 16-19.

Hun har tidligere udstillet på blandt andet Charlottenborgs forårsudstilling Lydkunst 1999, på Gammel Strand i 2004, på Stadens Museum for Kunst Gallopperiet i 2008, Hillerød Kunstmesse i 2012, Galleri Claus C i 2014 og sammen med Dansk Folkekunst på det Ungarske National Museum i 2016.

»Juliets Galleri« har åbent torsdage og fredage klokken 13-17 og samme tid lørdage, hvor der dog lukkes lidt tidligere, hvis der ikke er besøgende i galleriet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 14. januar 2020.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?