16. december 2017
43-årige Lisbeth Lund bliver ny direktør for J. F. Willumsens Museum i Frederikssund, hvor hun har været museumsinspektør siden 2005.
43-årige Lisbeth Lund bliver ny direktør for J. F. Willumsens Museum i Frederikssund, hvor hun har været museumsinspektør siden 2005.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny direktør på Willumsens Museum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny direktør på Willumsens Museum
Frederikssund - 20. marts 2017 kl. 20:39
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 1. april skifter Lisbeth Lund sin titel som museumsinspektør på J. F. Willumsens Museum i Frederikssund ud med titlen som direktør samme sted, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Museet får således ikke en ny leder, der først skal til at lære den excentriske kunstmalers værker at kende, men en direktør, der fra starten kender maleren J. F. Willumsen og hans værker og samlinger ganske godt.

43-årige Lisbeth Lund har nemlig været inspektør på enkeltmandsmuseet siden 2005, og hun har stået bag en del udstillinger, blandt andet den nuværende særudstilling »Skæve Streger« og »Naturmøder - Willumsen i dialog med 11 samtidskunstnere«, ligesom hun har været med til at udvikle museet til det, som det er i dag.

Lisbeth Lund har en bachelor i kunsthistorie og en kandidat fra IT-Universitetet, og hun har efteruddannet sig indenfor blandt andet proces- og innovationsledelse. Hun er pt. konstitueret i den stilling, som hun overtager efter Annette Johansen, der forlod museet for at blive direktør på Thorvaldsens Museum den 1. februar.

- Jeg er rigtig, rigtig glad for at få stillingen, og jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med at udfylde min rolle. Jeg har mange visioner for museet, som der er sket så meget positivt for i de senere år. Vi har fået etableret skoletjeneste og billedskole for børn, og der er politisk opbakning til det talentprogram, vi går i gang med til næste år, siger Lisbeth Lund.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis i den trykte avis eller epaperen tirsdag den 21. marts 2017

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk