25. august 2019
PostNord er ved at tømme det gamle Frederikssund Posthus på Kocksvej 2A, der er sat til salg, og postbudene er flyttet til Stenløse. Foto: Ea Lykke Schausen
gallery icon

Se billedserie

PostNord er ved at tømme det gamle Frederikssund Posthus på Kocksvej 2A, der er sat til salg, og postbudene er flyttet til Stenløse. Foto: Ea Lykke Schausen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu tømmes og sælges posthus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu tømmes og sælges posthus
Frederikssund - 18. februar 2019 kl. 14:38
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

PostNord har sat det gamle Frederikssund Posthus på Kocksvej 2A og 2B i Frederikssund til salg, og 17 medarbejdere flyttede mandag den 11. februar til nyt arbejdssted på Stenløse Postkontor, Knud Bro Allé 1 i Stenløse.

Det sker som en direkte følge af den udbredte digitalisering, der har nedbragt mængden af breve gevaldigt, og det betyder, at PostNord ikke har behov for så meget plads til administration og postbude på matriklen i Frederikssund, hvorfra posten hidtil er blevet bragt ud til Frederikssund, Græse Bakkeby og Jægerspris, mens omdelingen af breve til Slangerup rykkede til HIllerød i slutningen af 2018.

- Der var for meget plads i bygningen på Kocksvej, og vi samler aktiviteterne på geografisk færre lokationer med bedre faciliteter. Vi har stadig to cykelruter i Frederikssund, og cykelbudene kører nu ud fra et skur, vi har fået bygget ved Føtex, og hvor posten leveres til, mens resten går ud med pakkebiler fra Stenløse, fortæller Michael Carlsen, PostNords distributionschef i Hillerød, hvor PostNord er ved at bygge nyt stort distributionscenter på Lokesvej.

PostNord har nu 32-33 medarbejdere på posthuset i Stenløse, og flytningen er gået godt, oplyser distributionschefen.

- Medarbejderne synes selvfølgelig, det er en ny verden, men de har taget det pænt. Vi har ikke skulle skære noget ned, så det har været OK, siger han, der tilføjer, at bygningen på Kocksvej 2A og 2B i Frederikssund ikke er rømmet helt endnu, idet den er ved at blive tømt for papirer.

Det nu tidligere postkontor er sat til salg for 13 millioner kroner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede