4. juni 2020
En af årets gazellevirksomheder er entreprenørfirmaet Bang Nielsen ApS fra Jægerspris, der sammen med otte andre firmaer i Frederikssund Kommune har fået tildelt titlen i 2017. Foto: Hans Jørgen Johansen
En af årets gazellevirksomheder er entreprenørfirmaet Bang Nielsen ApS fra Jægerspris, der sammen med otte andre firmaer i Frederikssund Kommune har fået tildelt titlen i 2017. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ni lokale firmaer er kåret til gazeller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ni lokale firmaer er kåret til gazeller
Frederikssund - 16. december 2017 kl. 06:00
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Firmaer over hele landet har igen i år fået den prestigefyldte titel som gazellevirksomhed, der hvert år tildeles af Dagbladet Børsen, og i år kan ni lokale virksomheder fra både Frederikssund, Slangerup, Jægerspris og Skibby bryste sig med den, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Kåringen som gazelle går til de virksomheder, der de sidste fire regnskabsår har haft en positiv vækst og samlet set mindst fordoblet deres omsætning.

Transportviksomheden CPH Trucking ApS i Skibby er kåret for tredje gang og løber med førstepladsen på den 'lokale liste' med en vækst på 286 procent de sidste fire år. Nummer to er elektronikleverandøren Power Technic ApS i Frederikssund med en vækst på 242 procent, og på tredjepladsen er der Mountain Top Industries ApS i Frederikssund, der har en vækst på 213 procent.

De tager desuden også rekorden i kommunen ved at være kåret for ottende år i streg.

Titlen som gazellevirksomhed er også gået til Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S i Slangerup, Lobo Contract ApS i Frederikssund,InfraCon ApS i Jægerspris, Bang Nielsen ApS i Jægerspris, Bo-Byg Jægerspris ApS i Jægerspris og CR Hvidevarer ApS i Frederikssund.

På gazelle-listen for 2017 er der i alt 2005 danske virksomheder, heraf 700 i hovedstadsområdet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?